Budgetteer je event, teambuilding en rondrit à la carte

Totaal onverwacht, en op een mum van tijd, werd het telewerken in onze bedrijven de nieuwe regel. Dat telewerken zowel onze ecologische voetafdruk als de balans werk-privé ten goede komt, ondervinden we allemaal aan den lijve. Maar evengoed knabbelt het telewerken aan de sociale cohesie en de integratie van de bedrijfscultuur. Het aantal contacten tussen werknemers vermindert, de telewerker voelt zich minder verbonden met de collega’s en met het bedrijf als geheel. Nog meer dan vroeger zullen bedrijven op zoek moeten naar tools om de motivatie, productiviteit en bedrijfsidentificatie van hun medewerkers aan te scherpen.

Making Waves wil u zo een tool aanreiken: bedrijfsuitstappen – teambuilding of incentives, zo u wil – om banden te smeden, emoties te delen en neuzen te richten. In dit post-coronatijd kiezen we heel bewust voor #KoopLokaal: we zetten koers naar Belgische bestemmingen,  laten u delen in de emotie, de expertise, het enthousiasme van lokale ondernemers. Zo creëert Autobussen Cannaerts voor uw bedrijf gelegenheden om te verbinden  en aan hetzelfde zeel te trekken. Uw medewerkers ervaren opnieuw de fun en de fierheid om deel uit te maken van uw onderneming of organisatie.

Oldtimer Experience
Pajottenland
Ontdek België
Belgische Kust: COMING SOON
Whales gone fishing - Teambuilding by autobussencannaerts.be

Whales Gone Fishing

Wij zijn druk aan het werken aan alle mogelijkheden voor teambuildings in het Pajottenland. Binnenkort komt hier meer informatie over...
0

De week van de mobiliteit 2020

 

Het doel van deze week is om burgers en bedrijven bewust te maken van duurzaam vervoer om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Sinds Covid-19 rijden wij dagelijks voor het personeel van de voeding- en farmasector.

Op deze manier besparen deze bedrijven gemiddeld 2 ton CO2 per dag, ervaren zij geen parking problematiek en de werknemers zijn stressvrij en klokvast op het werk.

Ervaart u mobiliteitsproblemen?

Onze mobiliteitsexpert, Florent Cannaerts,  helpt u graag verder met het zoeken naar een gepaste oplossing voor uw bedrijf.