De slimme deelbus naar uw kantoorzone

Ziet u uw personeelsleden het liefst ontspannen en toch al productief toekomen op het werk, of eerder gefrustreerd aan de dagtaken beginnen? Klinkt een rechtstreekse verbinding naar uw kantoorzone u als muziek in de oren? Lijkt het u zelf wel wat om in de file te kunnen werken met de functionaliteiten van een kantoor? Maak dan vlug kennis met de voordelen van  Vamos@Work, de slimme kantoorbus naar Diegem / Zaventem.

Op deze slimme deelbus kunnen werkgevers vrij bepalen hoeveel plaatsen zij voor hun werknemers wensen te huren. Het doel? Een haalbare verbetering voor de bereikbaarheid van uw bedrijf, met een duidelijk lagere TCO dan de bedrijfsauto én een aanzienlijke troef in de “war on talent”.

Ook geïnteresseerd in Vamos@Work als duurzame, productieve optie voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking. We lichten de uiterst flexibele en intermodale mogelijkheden van Vamos@Work toe.  Indien u wenst kan u in primeur de kantoor- en comfortfaciliteiten van deze “state-of-the-art” bus uittesten tijdens een kennismakingsrit.

Veiligste bus van België!

Autobussen Cannaerts zet al een hele tijd resoluut in op Corona preventie om het voor hun passagiers zo veilig mogelijk te maken.

Autobussen Cannaerts gaat in 2021 een stapje verder en ging een samenwerking aan met de firma Coated.

Dankzij de antibacteriële en -virale behandeling van Coated mogen wij heel trots zeggen dat wij de veiligste bus van België ter beschikking hebben in ons wagenpark.

autobussen corona safe

                                                           Safety first!

Meer informatie vind je hier.