Vul onderstaand formulier in voor een snelle prijsofferte.

 

Persoonlijke informatie


Reis informatie

Enkel breng ritEnkel afhaal ritHeen en weer rit


Lees hier onze privacy policy, de verkoopsvoorwaarden, het gebruiksrecht of de cookie policy van onze website


Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de privacy policy, het gebruiksrecht, onze voorwaarden en de manier waarop deze website je data gebruikt.

We missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer