Een andere bestemming in gedachten?

De reisinspiratie hiernaast is slechts een minimale weergave van onze mogelijkheden. Denkt u aan een andere bestemming of zit u met het idee om een autocar te huren?   Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Oldtimerrit
DISNEYLAND PARIJS
Autobussen Cannaerts - pretparken - Disneyland Parijs - dagtrips

Disneyland Parijs

Vanaf€69
1 Dag
Wij brengen u naar het magische Disneyland Parijs voor dagen...
EFTELING
Autobussen Cannaerts - pretparken - Efteling - dagtrips

Efteling

Vanaf€49
Wij brengen u naar het magische Efteling voor dagen vol...
PHANTASIALAND
Autobussen Cannaerts - pretparken - Phantasialand - dagtrips

Phantasialand

Vanaf€59
Wij brengen u naar het magische Phantasialand voor dagen vol...
CHAMPAGNESTREEK
Autobussen Cannaerts - Mechelen - Reisaanbod - Champagnestreek - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Champagne bezoek

Vanaf€130
Kom terug als champagne expert! Prijzen vanaf €130 per persoon...
AWAKENINGS AMSTERDAM
Autobussen Cannaerts - Mechelen - Awakenings - Festivals

Awakenings 2020

Vanaf€25
1 Dag
Neem je dansbenen mee. Wij gaan naar Awakenings Festival te...

Het reisaanbod van autobussen Cannaerts laat je zorgeloos en onbekommerd meevoeren naar nieuwe verkenningen. Is er iets prettiger dan ruimte en tijd hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, om onverwachte bestemmingen te ontdekken, verrassende verhalen te beluisteren, mooie momenten te delen met reisgenoten … Dàt is de essentie van reizen met de bus!

Daarom maakt Autobussen Cannaerts graag werk van uw groepsuitstap of excursie en biedt u een reisaanbod aan met daguitstappen en meerdaagse reizen met een ‘plus’. U vindt hier boeiende, mooie, prettige, verrassende of zelfs verbluffende bestemmingen. Elke reis die we u voorstellen passen we desgewenst aan uw interesses of mogelijkheden aan: had u er graag een maaltijd, gids of rondleiding bij? Dat kan. Een vroeg ontbijt aan boord, een stopplaats op dat unieke uitkijkpunt, een geleid bezoek bij een museum van uw keuze? Ook dat kan.

Autobussen Cannaerts is in de Mechelse regio bekend voor zijn unieke dagtrips of meerdaagse vakantiereizen. Kleine of grote groepen, scholen, verenigingen en bedrijven doen een beroep op onze expertise. Laat u in vervoering brengen door ons excellent reisaanbod.

Neem gerust een kijkje in ons reisaanbod, laat u inspireren en stap aan boord… Vind u niet de juiste uitstap in ons reisaanbod? Contacteer ons dan zeker met uw voorstel of eventuele aanpassing.  Autobussen Cannaerts heet u alvast welkom en wenst u een geslaagde uitstap!

We missen jullie!

COVID-19 betekende voor velen een moeilijke periode. Gelukkig mocht ons bedrijf nog instaan voor noodzakelijk vervoer. Ons team heeft hierdoor de nodige ervaring opgebouwd.

Eerst ontwikkelden we een aangepaste kuisprocedure. Via een video, leerde elk personeelslid deze aan. Deze video kan je bekijken via deze link (…) .

Tegelijkertijd namen de passagiers plaats volgens de 1,5 meter afstand. Voor hun comfort markeerden we met een sticker de zetels die aan deze regel voldeden. Volgens deze afstandsregel konden de autocars tot 24% bezet worden.

Om tot een efficiëntere bezettingsgraad te komen, ontwierpen we plexiglazen op maat en in een latere fase PVC-gordijnen. Door deze compartimentering door afscherming, kunnen passagiers plaatsnemen achter elkaar. De autocars bereiken zo hun capaciteit tot 48%.

In al onze autocars staan steeds handgels ter beschikking.

In wat volgt, sommen we graag voor u de stand van zaken op aangaande het vervoer van groepen, dewelke in gelding traden vanaf 7 juni 2020.