Women only

0

Onze lokale partners

1. Entertainment on the road

Wijn- of biersommelier

biertasting op de bus
Wijn- of bierkenner (vanaf €15 pp)

“Entertainment on the road” is een originele combinatie van groepsvervoer en entertainment aan boord. Een innovatief concept in het toeristisch-commerciële aanbod. Even de Wi-Fi, Facetime en de online meetings aan de kant schuiven en maak je klaar voor een unieke belevenis, boordevol sfeer en gezelligheid, (liters) ambachtelijke authenticiteit en lokaal gebrouwen bieren of wijnen.

Fotograaf

Leg jullie dag vast met Jelske (vanaf €125 per dag)

Fotografie is voor Jelske een uit de hand gelopen hobby en een ode aan haar grootvader. Naarmate haar vrienden en kennissen haar foto’s zagen, kwamen de vragen of ze ook hun momenten wilde vastleggen. “Ik hou van foto’s waarbij toevalligheden primeren en alles gewoon zijn weg vindt. Aanwijzingen kunnen, maar hoeven helemaal niet. Lekker los en genieten!” Leg jullie dag vast met een echte fotograaf! Tijdens een activiteit of gedurende de hele dag? Alle opties zijn mogelijk.

Hostess

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Ontvang uw (zaken)relaties in stijl (vanaf €125 excl. dranken)

De hostess aan boord van onze touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastheer of -vrouw kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt tijdens uw reis, evenement of beurs.

2. Beauty & health care

Personal shopping

Soirée Tamoiselle met bubbels (budget naar keuze)

Business basics, een vrouwelijk jurkje, een comfy jeans of een feestelijke outfit? Bij Tamoiselle vind je een leuke mix van kwalitatieve Scandinavische, Franse en Belgische merken. Ook voor leuke accessoires kan je bij Tamoiselle terecht. Tamara helpt je graag in jouw zoektocht naar originele en betaalbare outfits. Een uitbundige Soirée Tamoiselle met vriendinnen en bubbels? Tamara zet de glaasjes al klaar!

Deluxe shopping

Dress up, make up and enjoy (vanaf €35/pp)

Kies jouw perfecte outfit na persoonlijke stijl- en kleuradviezen, laat jezelf helemaal verwennen met een make-over en laat uw figuur en persoonlijkheid in de verf zetten. Klaar voor een avondje uit met vriendinnen?

Wellness

Just a ZEN place (vanaf €35/pp)

In een oase van luxe, rust & ontspanning kan u genieten van een (privé) wellness arrangement. Wij zoeken voor u de meest gepaste wellness faciliteit in ons aanbod van rustoorden.

Skincare

gelaatsverzorging vriendinnen
Glowing skin is always in (vanaf €30/pp)

Schenk uw huid de kracht van natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten. U kan de keuze maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan gelaatsverzorgingen met de producten van AHAVA of HydroPeptide, die steeds afgestemd zijn op uw specifieke huidconditie en wensen.

3. Back to the future

VR World

teambuilding a la carte
Verdwijn in een VR wereld waar niets ondenkbaar is (vanaf €45/pp)

Met één headset, twee controllers en duizenden mogelijkheden verdwijn je in een virtuele wereld waar niets ondenkbaar is. Sta op tegen je angsten, ervaar spanning en laat je energie de vrije loop. Werk samen met je team om uitdagende puzzels op te lossen, je tegenstanders te vernietigen of een unieke belevenis te ervaren. Bezoek ons Virtual Reality Center en ontdek de eindeloze mogelijkheden van VR!

Mario battle kart

teambuilding a la carte
Speel niet mét een videogame, maar speel in een videogame (vanaf €25/pp)

BattleKart, dat is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven ! Stel je een piste voor waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren, en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers.

7D Cinemaction

Be your own hero (VANAF €30/PP)

De 7D interactive filmattraktie waarbij je zelf actief mee speelt in de film, met watervallen, afgronden en als revolverheld en als winnaar uit de 2 sensationele 3D filmen kunt komen en beloond word met een geweldige foto waar jij als de Best Player word genoemd. Het voorprogramma leert je te schieten en de bewegingen van de stoelen te beheersen.

Escape room

Please fasten your seatbelts (vanaf €25/pp)

TAKE OFF – Een terrorist neemt het vliegtuig over… Action!
Men moet proberen in de cockpit te komen, contact opnemen met de luchtleiding, deze geeft de instructies.
Tevens is er ook nog een bom aanwezig die natuurlijk onschadelijk gemaakt moet worden. Totaal 60 Minuten de tijd om deze hoogtechnischinfrastructure proberen te laten landen.

4. Culinair Experience

Food market

teambuilding a la carte
Proef, beleef en geniet (budget naar keuze)

Het concept “Shop-Taste-Meet” brengt mensen samen in het unieke historische kader van “De Vleeshalle”, een oude markthal gebouwd in 1881.

Prikkel je zintuigen! Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan authentiek en lekker eten. Proeven is het motto. Ook voor je dagdagelijkse boodschappen kan je hier terecht. Een aangename winkelervaring ver weg van het supermarktgevoel.

Bubbelwandeling

biertasting op de bus
De stad ontdekken was nog nooit zo lekker (vanaf €35/pp)

Genoeg gehoord van bubbels? Wij gaan ze proeven! Taste the city biedt een gevarieerd aanbod van bubbel, bier of hapjes- wandelingen doorheen heel België. Ontdek verhalen, wist je datjes en feiten over onze mooie Belgische steden!

Save the planet, eat chocolate

teambuilding a la carte
Chocolate makes everything better (vanaf €50/pp)

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij beleving centraal staat en we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops en proeverijen. Ons doel?  Mensen verbinden, inspireren en aanzetten tot creativiteit. Hier beleef je een leuke én heerlijke tijd!

Wijn van eigen bodem

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Wijntasting op unieke locaties (vanaf €10/pp)

Geniet van heerlijke wijnen van eigen bodem op unieke locaties. Op bepaalde locaties wordt er ook een rondleiding voorzien.

Word wijnexpert op twee uur tijd!

5. Never stop exploring nature

Relax aan het water

teambuilding a la carte
Unieke belevering op en rond het water (vanaf €120)

Even weg van de drukte? Batterijen weer even opladen? Of combineer uw tocht met culinaire gerechten van de streek. Geen ervaring of vaarbewijs nodig. De boten zijn gelegen aan de steigers van Botel Ophoven, een leuke locatie!

Verken vanuit de lucht

teambuilding a la carte
Hoe geweldig ziet deze kabelbaan eruit? (vanaf €7/pp)

In 1957 werd ze gebouwd om de Vidaigneberg en de Baneberg met elkaar te verbinden. Tijdens je tocht zweef je boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts. Bij mooi en helder weer zie je vanuit de zetellift met een beetje geluk de Vlaamse kust of de IJzertoren. Aan de andere kant kijk je naar onze Noord-Franse buren. Om je daguitstap compleet te maken kan je er ook altijd een wandeling aan plakken. In het dorp kuier je tussen de typische Franse winkeltjes.

Als een vogel door de bomen

teambuilding a la carte
Tussen de bomen en het water (vanaf €15/pp)

Fiets gedurende 700 meter tussen de boomkruinen in Hechtel-Eksel. De fietsbrug bestaat uit een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 meter en stijgt geleidelijk (3-4%) tot 10 meter de hoogte in. Je vindt de fietsbrug op het Limburgse fietsroutenetwerk aan knooppunt #272. Ideaal om mee te pakken op je fietsroute dus!

Een adembenemend panorama

teambuilding a la carte
Ontdek het Lacs de l’Eau d’Heure (vanaf €10/pp)

1.800 hectare aan bossen, waterpartijen en stuwdammen. Wie van natuur houdt, is hier op zijn plaats. Maar vooral het uitzicht over de belangrijkste stuwdam van België is indrukwekkend. Je kan er de turbines bekijken en op een 107 meter hoge Skywalk wandelen. Wie hoogtevrees heeft, krijgt de keuze uit een hoop andere activiteiten. Zo kan je rond de meren rijden in de ‘Croco Express’ of je stapt aan boord van de amphibus, jaja je hoort het goed,een bus dat rijdt op water!

6. A taste of culture

Het Versailles van België

teambuilding a la carte
Domein van het kasteel van Belouil (vanaf €10/pp)

Het kasteel wordt omgeven door water en samen met het uitgestrekte park vormt het een prachtig geheel. Bezoekers kunnen de tuin ontdekken in een treintje.

Het kasteel, dat sinds acht eeuwen in het midden van de grachten in Henegouwen staat, was eerst een middeleeuws fort dat door de eeuwen heen een lustkasteel werd.

C Mine

teambuilding a la carte
Creatieve en culturele hub (vanaf €10/pp)

Dit creatieve nest ademt een unieke sfeer uit. Op de voormalige mijnsite van Winterslag gaat respect voor het industrieel verleden hand in hand met hedendaagse, artistieke bedrijvigheid.
Zowel in als rond de voormalige mijngebouwen is er heel wat te doen. Ken je bijvoorbeeld C-mine expeditie , een ondergronds belevingsparcours? Een aanrader voor wie het rijke mijnverleden van Genk wil ontdekken!

Skywalk op een werelderfgoed

teambuilding a la carte
De Sint-Romboutstoren biedt je een totaalbeleving (vanaf €7/pp)

Zowel de skywalk op de 97m hoge Toren, als de beklimming ernaartoe staan garant voor een unieke ervaring. De bezoekersgids leidt je met interessante weetjes en opdrachten voor de jongsten doorheen de rijke geschiedenis van de Sint-Romboutstoren. Misschien kom je onderweg wel de torenwachter of de stadsbeiaardier tegen.

Ruïnes van Villers

teambuilding a la carte
Ruïnes van de Abdij van Villers (vanaf €15/pp)

Eeuwenlang sleten honderden monniken hun dagen in de cisterciënzerabdij, al ging dat niet altijd over rozen.

In de loop van de 16de eeuw moesten ze verschillende keren de benen nemen, bijvoorbeeld toen Spaanse troepen het complex plunderden. De monniken lieten zich niet uit het lood slaan: ze keerden telkens terug en namen de draad weer op.

7. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Standaard ontbijt on the road (€7/pp)

Een simpel ontbijt, handig en duurzaam verpakt, met 2 sandwiches en 1 fruitsap voor onderweg.

Luxe ontbijt (€12/pp)

Geniet van een luxe ontbijt op een unieke locatie. Een gezellige brasserie tussen de groene planten waar u nadien huis en interieur inspiratie op kan gaan doen.

Lunch

Healthy & vegan lunch (vanaf €15/pp)

Smullen in stijl. Van buitengewone theetjes en fleurige drankjes tot healthy verwengerechten waarvan je je ogen niet kan afhouden. Huisgemaakt met smaak, veel liefde en het beste wat het seizoen te bieden heeft.

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp incl. drank)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op atypische locaties.

Food sharing (vanaf €25/pp incl. drank)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

Diner

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp incl. drank)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische Vlaamse locatie.

Food sharing (vanaf €25/pp incl. drank)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

In pizza we crust (vanaf €25/pp incl. drank)

Zijn jullie echte pasta liefhebbers? Wij hebben de gezelligste Italiaanse restaurants voor jullie geselecteerd. Tijd om te wijnen, wijnen, wijnen!

Sky lounge diner (vanaf €42/pp)

Sluit je dag af of begin je avond in stijl! Sky Lounge is geen aanrader voor mensen met hoogtevrees, maar wel voor iedereen die onze Belgische steden graag eens vanuit de lucht wil bewonderen. Ja, dat is de moeite waard, en al zeker met een lekker glaasje rosé en een menu vol appetijtelijke gerechten.

Kreeft- en visrestaurant (incl. drank €72/pp)

La Vista beschikt over een eigen homarium zodat de kreeften vers worden gemaakt.

Budgetteer uw teambuilding!

Creëer uw dagplanning op dit onderstaand formulier en kom aansluitend de prijsindicatie van uw teambuilding te weten. Om uw keuze te maken, verwijzen we u graag naar de linkerkolom ‘Onze lokale partners’. Deze biedt u de nodige beschrijvingen over de partners en hun activiteiten. De prijsindicatie op dit formulier limiteert zich tot 85 personen. Aanvragen voor grotere groepen kan u indienen via ‘Contactinfo’ – ‘Extra wensen’.

Dien uw aanvraag in, en wij contacteren u voor verdere verfijning.

Veel plezier!

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren