Imperial Whales

0

Onze lokale partners

1. Entertainment on the road

Wijn- of biersommelier

biertasting op de bus
Wijn- of bierkenner (vanaf €15 PP)

“Entertainment on the road” is een originele combinatie van groepsvervoer en entertainment aan boord. Een innovatief concept in het toeristisch-commerciële aanbod. Even de Wi-Fi, Facetime en de online meetings aan de kant schuiven en maak je klaar voor een unieke belevenis, boordevol sfeer en gezelligheid, (liters) ambachtelijke authenticiteit en lokaal gebrouwen bieren of wijnen.

Keynote Speaker

keynote speaker op de bus
Keynote speaker (richtprijs €175 per dag)

Op zoek naar een gast spreker dat jouw klanten of collega’s kan inspireren?

Wij bieden een ruim aanbod aan van verschillende keynote sprekers die met passie uw publiek kan inspireren op locatie of op de autocar.

Culturele Tasting

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Reisleider doorheen Europa (richtprijs €175 per dag)

Laat u inspireren door interessante verhalen op de routes die u zal passeren met de bus. Als gids is Peter Van Hoof zijn hoofdbetrachting ervoor te zorgen dat jullie een leuke dag beleven. Dat jullie achteraf tegen elkaar of tegen vrienden kunnen zeggen ‘weet je nog?’. Om dit te bereiken combineert hij zijn cultuurhistorische kennis, vergaard tijdens de opleiding als reisleider Europa en toeristische gids Vlaanderen, met zoveel mogelijk wist-je-datjes.

Hostess

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Ontvang uw (zaken)relaties in stijl (richtprijs €125 excl. dranken)

De hostess aan boord van onze touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastheer of -vrouw kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt tijdens uw reis, evenement of beurs.

2. Coaches met impact

Mindset & Motivation

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Stresscoach & psychologische adviseur (richtprijs €450 – €800)

Met meer dan 18 jaar te hebben gewerkt voor een internationale speler op de luchthaven van Zaventem, waarvan verschillende jaren als leidinggevende, en een carrière als topsporter achter de rug, ben ik sinds 2017 zaakvoerder van In2Mental. Als mental coach en sportpsychologisch adviseur begeleid ik ambitieuze mensen – vnl. sporters en leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) – zodat hun mindset en focus staat gericht op datgene dat ze willen bereiken en ze hun stappen hier ook effectief voor zetten. De harmonie tussen lichaam en geest wordt steeds nagestreefd. Als gecertificeerd TRE®-provider kan ik hier bovenop spanningsreducerende oefeningen aanbieden. Zo kunnen lichamelijke spanningen worden losgelaten en de mentale rust weerkeren.

Retail & Sales

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Improve customer experience (richtprijs €550 – €950)

Steven Saenen komt uit een omgeving van zelfstandigen, heeft zelf lange tijd in een winkel gewerkt, later bij een communicatiebureau maar heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd als trainer/coach in allerlei retail gerelateerde onderwerpen. Alles bij elkaar betekent dit al meer dan 25 jaar relevante ervaring. Het kennen van de klant, relevant zijn/blijven en beleving bij de verkoop zijn maar enkele van zijn stokpaardjes. Eender op welke manier je met verkoop te maken hebt, je moet weten dat dit de basis legt voor succes. De sterk evoluerende consument is zowel uitdagend als interessant voor iedereen die in de verkoop staat. Steven geeft je inzicht in de vernieuwde customer journey en bied je tegelijkertijd een aantal creatieve ideeën om hier sterk op in te spelen.

Company & Team Coaching

Medewerkersbetrokkenheid in de praktijk (richtprijs €400 – €900)

Herman was ruim 25 jaar manager bij CERA en KBC.
Zijn specialisatie? Het ‘herstellen’ van slecht draaiende teams en afdelingen, het beste in medewerkers boven halen, en het oplossen van moeilijke personeelsproblemen.
Sedert 5 jaar begeleidt Herman bedrijven die met gelijkaardige uitdagingen worstelen, zoals:
– hoog personeelsverloop,
– veel ziekteverzuim,
– veel kwaliteitsproblemen en lage klantentevredenheid,
– individuele gedrags- of functioneringsproblemen,
– leidinggevenden die ermee worstelen om hun medewerkers echt ‘mee’ te krijgen.
Kenmerken van zijn aanpak:
– erg pragmatisch (en daardoor haalbaar voor quasi iedereen),
– eenvoud (en daardoor vlot toepasbaar),
– structurele verbeteringen (geen lapoplossingen),
– kennisoverdracht (geen blijvende afhankelijkheid van een externe)

Health & Lifestyle coaching

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Well-being Indian style (Richtprijs €350 – €700)

Peter draagt meerdere hoeden, maar al zijn diensten zijn gericht op het verbeteren van het leven van mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Dit via meer dan 30 jaar begeleiding van mensen en groepen en internationaal sociaal werk (EU en India). Hij kent het menselijke bewustzijn van binnen en van buiten en weet daardoor krachtige en effectieve processen te creëren om mensen te bevrijden die geïmmobiliseerd zijn door beperkende overtuigingen en door destructieve gedragingen die hen gevangenhouden en ongelukkig maken. De beperkingen worden getransformeerd naar het authentieke, bevredigende, creatieve en krachtige leven dat zijn cliënten wensen. Hij werkt tegelijkertijd op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau.

3. Activiteiten

Skywalk op een werelderfgoed

teambuilding a la carte
Totaalbeleving op de Sint-Romboutstoren (Vanaf €7/PP)

Zowel de skywalk op de 97m hoge Toren, als de beklimming ernaartoe staan garant voor een unieke ervaring. De bezoekersgids leidt je met interessante weetjes en opdrachten voor de jongsten doorheen de rijke geschiedenis van de Sint-Romboutstoren. Misschien kom je onderweg wel de torenwachter of de stadsbeiaardier tegen.

Chocolade workshop

kookworkshop teambuilding
Creatieve chocolade workshop (Vanaf €50/pp)

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij beleving centraal staat en we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops en proeverijen.

Ons doel?  Mensen verbinden, inspireren en aanzetten tot creativiteit.

Hier beleef je een leuke én heerlijke tijd!

Escape room

Escape room bij “De gouden kooi” (vanaf €25/pp)

In groepen van 4 tot 6 collega’s kruip je zowel in een kamer als in de huid van de hoofdrolspeler uit een spannend verhaal. Je hebt als doel binnen de 60 (of 70) minuten uit de ruimte te ontsnappen. Dit doe je door een reeks puzzels op te lossen. Het gaat hier niet om quizvragen, IQ-reeksjes of rebussen, maar om originele raadsels waarbij zowel teamwork als individueel talent een grote rol spelen.

City Golf

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Hole in one (Vanaf €15/pp)

Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 12 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur
Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf dé geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. Onze tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad.

Taste the city

teambuilding a la carte
De stad ontdekken was nog nooit zo lekker (vanaf €17/PP)

Kies uit het gevarieerd aanbod van bubbel, bier of hapjes- wandelingen doorheen de stad. Proef, ontdek en geniet! Deze tours worden voorzien door Taste the City.

Team cooking

kookworkshop teambuilding
Kookworkshop Zuid-Amerikaanse streetfood (Vanaf €65/PP)

Er gaat niets boven gezellig samen koken en genieten van een zelf gemaakt feestmaal. Bereid je team voor op toekomstige uitdagingen met een culinaire top ervaring!

4. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Standaard ontbijt on the road (€7/PP)

Een simpel ontbijt, handig en duurzaam verpakt, met 2 sandwiches en 1 fruitsap voor onderweg.

Uitgebreid luxe ontbijt (€15/PP)

Geniet van een luxe ontbijt op een unieke locatie.

Lunch

teambuilding a la carte
De vleeshalle (budget naar keuze)

Het concept “Shop-Taste-Meet’ brengt mensen samen in het unieke historische kader van “De Vleeshalle”, een oude markthal gebouwd in 1881. Prikkel je zintuigen!

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Healthy & vegan lunch (vanaf €15/pp)

Smullen in stijl. Van buitengewone theetjes en fleurige drankjes tot healthy verwengerechten waarvan je je ogen niet kan afhouden. Huisgemaakt met smaak, veel liefde en het beste wat het seizoen te bieden heeft. Dit kan ook verwerkt worden in een lunchbox om mee te nemen onderweg.

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische locaties. Een reis door Vlaanderen op het bord en in het glas.

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Food sharing (vanaf €25/pp)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

Diner

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische locaties. Een reis door Vlaanderen op het bord en in het glas.

Meatmenu (vanaf €49/pp)

De kwaliteit van het vlees  is ongeëvenaard. Vleesliefhebbers weten dat, of moeten het ontdekken…

teambuilding a la carte
Kreeftmenu (€72/pp incl. drank)

La Vista beschikt over een eigen homarium zodat de kreeften vers worden gemaakt.

teambuilding a la carte
De Vleeshalle (budget naar keuze)

Het concept “Shop-Taste-Meet’ brengt mensen samen in het unieke historische kader van “De Vleeshalle”, een oude markthal gebouwd in 1881. Prikkel je zintuigen!

In pizza we crust (vanaf €25/pp)

Zijn jullie echte pasta liefhebbers? Wij hebben de gezelligste Italiaanse restaurants voor jullie geselecteerd. Tijd om te wijnen, wijnen, wijnen!

Budgetteer uw teambuilding!

Creëer uw dagplanning op dit onderstaand formulier en kom aansluitend de prijsindicatie van uw teambuilding te weten. Om uw keuze te maken, verwijzen we u graag naar de linkerkolom ‘Onze lokale partners’. Deze biedt u de nodige beschrijvingen over de partners en hun activiteiten. Al deze partners zijn gelegen in regio Mechelen en garanderen u de lokale bijzonderheden. De prijsindicatie op dit formulier limiteert zich tot 85 personen. Aanvragen voor grotere groepen kan u indienen via ‘Contactinfo’ – ‘Extra wensen’.

Dien uw aanvraag in, en wij contacteren u voor verdere verfijning.

Veel plezier!

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren