We missen jullie!

Samen op weg naar een veiliger 2021?

Beste bezoeker,

De afgelopen maanden waren een uitdaging voor ons allemaal. Maar de veiligheid van jou, onze chauffeurs, partners en medewerkers blijft onze grootste prioriteit.

Zo zijn wij in 2021 een stapje verder gegaan en lieten wij onze vloot behandelen met een anti bacteriele en -virale coating door de firma Coated, te Humbeek. Alle contactvlakken werden in de bus behandeld met deze innovatieve coating. Bovendien kon door een nieuwe techniek de stoffen bekledingen ook genieten van een laagje nanotechnologie.

Corona veiligste bus van België bij Autobussen Cannaerts

Gelukkig bleef ons bedrijf, aan de start van de pandemie, instaan voor noodzakelijke verplaatsingen. Zo heeft ons team de nodige ervaring opgebouwd.

  • In maart 2020 ontwikkelden we een aangepaste kuisprocedure. Via een video, leerde elk personeelslid deze aan. Deze video kan je onderaan deze pagina bekijken, of via deze link.
  • Tegelijkertijd namen de passagiers plaats volgens de 1,5 meter afstand. Voor hun comfort markeerden we met een sticker de zetels die aan deze regel voldeden. Volgens deze afstandsregel konden de autocars tot 24% bezet worden.
  • Om tot een efficiëntere bezettingsgraad te komen, ontwierpen we plexiglazen op maat en in een latere fase PVC-gordijnen. Door deze compartimentering door afscherming, kunnen passagiers plaatsnemen achter elkaar. De autocars bereiken zo hun capaciteit tot 48%.
  • In al onze autocars staan steeds handgels ter beschikking.

Niet alleen wij kunnen hiervoor ons best doen, ook jij speelt hierin een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat jij en alle passagiers aan boord veilig kunnen reizen. Je kan een verschil maken door het volgende te doen:

Voordat je boekt, zorg ervoor dat je in staat bent om te reizen en je aan de lokale gezondheids- en overheidsaanbevelingen houdt.

 

Alle passagiers moeten hun eigen mondkapje meenemen en deze vóór, tijdens en na de reis dragen.

 

Houd je aan alle gebruikelijke preventieve maatregelen tijdens jouw reis.

BELANGRIJK: Controleer voordat je naar het buitenland reist de reisvoorschriften van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Stand van zaken

Hoe zit het nu?

In wat volgt, sommen we graag voor u de stand van zaken op aangaande het vervoer van groepen, dewelke in gelding traden vanaf 7 juni 2020.

  • Jeugdverenigingen/groepen mogen zich ofwel verplaatsen per 1 bubbel van 50 personen in éénzelfde autocar, ofwel per 2 bubbels in éénzelfde dubbeldekker mits inachtneming van de 1,5 meter afstand tussen elke bubbel;
  • Volledige bezetting van de autocar is toegestaan mits iedere passagier een eigen mondmasker draagt, en dat iedere passagier traceerbaar blijft gedurende 4 weken.

Begint het plannen van een reis te kriebelen, of wens je meer info? Aarzel niet om ons te contacteren. Ons team staat klaar!

Hendrika Van Horebeke samen met Margaux Cannaerts – 2de en 4de generatie reiken elkaar de hand

Over Telewerken

COVID-19 verplicht velen van ons tot thuiswerken. Dit kan nogal eens een uitdaging zijn … We moeten ons (re-)organiseren, sommigen ervaren minder sociaal contact, de samenwerkingspatronen van het team veranderen ingrijpend, …

Hoe ziet de toekomst eruit voor uw bedrijf na deze Coronacrisis?

U heeft ongetwijfeld reeds nagedacht over de vernieuwde organisatie in uw bedrijf.

Zullen uw medewerkers meer mogen telewerken?

Wij vermoeden dat de groepsdynamiek en de cultuur van het bedrijf hierdoor helaas kan verwateren.

Wij geloven dat teambuilding nog belangrijker zal worden en zetten de voordelen voor u even op een rijtje:

  1. Teambuilding vergroot het vertrouwen in elkaar
  2. Brengt een effectievere communicatie teweeg
  3. Bevordert onderlinge samenwerking
  4. Teambuilding draagt bij aan een ontspannen sfeer

Wij werken momenteel ook hard aan een divers aanbod van teambuildingpakketten, samen met lokale, Belgische handelaars.

Zo kunnen wij na deze crisis terug doen waar wij goed in zijn: mensen verbinden dankzij een onvergetelijke gedeelde ervaring.

#SupportYourLocals

Teambuiding à la carte

Reserveren