Events, Teambuilding & Rondritten

Totaal onverwacht, en op een mum van tijd, werd het telewerken in onze bedrijven de nieuwe regel. Dat telewerken zowel onze ecologische voetafdruk als de balans werk-privé ten goede komt, ondervinden we allemaal aan den lijve. Maar evengoed knabbelt het telewerken aan de sociale cohesie en de integratie van de bedrijfscultuur. Het aantal contacten tussen werknemers vermindert, de telewerker voelt zich minder verbonden met de collega’s en met het bedrijf als geheel. Nog meer dan vroeger zullen bedrijven op zoek moeten naar tools om de motivatie, productiviteit en bedrijfsidentificatie van hun medewerkers aan te scherpen.

Making Waves wil u zo een tool aanreiken: bedrijfsuitstappen – incentives, zo u wil – om banden te smeden, emoties te delen en neuzen te richten. In dit post-coronatijd kiezen we heel bewust voor #KoopLokaal: we zetten koers naar Belgische bestemmingen,  laten u delen in de emotie, de expertise, het enthousiasme van lokale ondernemers. Zo creëert Autobussen Cannaerts voor uw bedrijf gelegenheden om te verbinden  en aan hetzelfde zeel te trekken. Uw medewerkers ervaren opnieuw de fun en de fierheid om deel uit te maken van uw onderneming of organisatie.

Oldtimerrit
Pajottenland
Waasland: COMING SOON
Belgische Kust: COMING SOON

Whales Gone Fishing

Wij zijn druk aan het werken aan alle mogelijkheden voor teambuildings in het Pajottenland. Binnenkort komt hier meer informatie over...
0

We missen jullie!

COVID-19 betekende voor velen een moeilijke periode. Gelukkig mocht ons bedrijf nog instaan voor noodzakelijk vervoer. Ons team heeft hierdoor de nodige ervaring opgebouwd.

Eerst ontwikkelden we een aangepaste kuisprocedure. Via een video, leerde elk personeelslid deze aan. Deze video kan je bekijken via deze link (…) .

Tegelijkertijd namen de passagiers plaats volgens de 1,5 meter afstand. Voor hun comfort markeerden we met een sticker de zetels die aan deze regel voldeden. Volgens deze afstandsregel konden de autocars tot 24% bezet worden.

Om tot een efficiëntere bezettingsgraad te komen, ontwierpen we plexiglazen op maat en in een latere fase PVC-gordijnen. Door deze compartimentering door afscherming, kunnen passagiers plaatsnemen achter elkaar. De autocars bereiken zo hun capaciteit tot 48%.

In al onze autocars staan steeds handgels ter beschikking.

In wat volgt, sommen we graag voor u de stand van zaken op aangaande het vervoer van groepen, dewelke in gelding traden vanaf 7 juni 2020.