bier of wijn sommelier aan boord

Boek een bier- of wijn sommelier aan boord!

Boek een bier- of wijn sommelier aan boord!

“Entertainment on the road” is een originele combinatie van groepsvervoer en entertainment aan boord. Een innovatief concept in het toeristisch-commerciële aanbod: boek een bier- of wijnsommelier aan boord. Even de Wi-Fi, Facetime en de online meetings aan de kant schuiven en maak je klaar voor een unieke belevenis, boordevol sfeer en gezelligheid, (liters) ambachtelijke authenticiteit en lokaal gebrouwen bieren. Hebt u een evenement gepland met klanten of collega’s? Hebt u een vrijgezellen in de aantocht? Wij stellen u met plezier voor aan onze sommeliers die ongetwijfeld de perfecte match zijn voor u en uw klanten:

Interessante biertasting met een vleugje cultuur: Kurt Gunst van Zytholoog.be

Tijdens een teambuilding of daguitstap trekken we door een stukje van het bierlandschap. Kurt neemt u mee langs speciale brouwerijtjes en idyllische café’s in Vlaanderen of Noord-Frankrijk. Dit kan eventueel gecombineerd worden met interessante landschappelijke of historische plekken. Een smakelijke én culturele tasting!

De meest gezellige en sympathieke bier sommelier: Erwin Liekens van Taste the City

Stadsgids Erwin zorgt voor de meest smakelijke wandelingen in Antwerpen en omstreken: “Wij geloven dat sfeer en gezelligheid de hoogste prioriteit hebben in een rondleiding of op de bus, en niets brengt mensen zo dicht bij elkaar als lekker eten en drinken. Maar zelfs daar stoppen we niet. We zoeken constant naar nieuwe manieren om de tour nog aangenamer en leuker te maken voor iedereen. We passen ons dan ook steeds met veel plezier aan de omstandigheden en de wensen van de groep aan om een optimale beleving te garanderen.”

Passie voor bier & chocolade: Werner van Bierolade 

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij! Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten.  “Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.”

Ervaren wijnkenner én specialist: Kurt van Camp van Campodivino

Kurt Van Camp is al meer dan 15 jaar gediplomeerd sommelier en haalde ook het gevorderden diploma van de Wine & Spirit Education Trust (WSET). Als zaakvoerder van Campodivino reisde hij door tal van wijnstreken om er de lokale tradities en wijnbouwmethodes van dichtbij te leren kennen. Op die manier koppelt hij een grondige theoretische bagage aan de nodige praktijkervaring en kennis van de mondiale wijnsector. Welkom aan boord!

Laat je rijden met één van onze autocars en geniet van een heerlijk glaasje en boeiende verhalen aan boord. Krijg je nog niet genoeg van bier of wijn? Kijk dan gerust in ons ruime aanbod van teambuildings en daguitstappen die je à la carte zelf kan samen stellen. Ontdek alle mogelijkheden, originele activteiten, gezellige brasseries en unieke locaties!

Ben je organisator en wens je een van onze entertainers aan boord of op je evenement? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Bob rijdt, dus geniet met volle teugen!Reserveren