teambuilding a la carte

5 originele activiteiten in eigen land

5 meest originele activiteiten in eigen land!

Heb je door Corona je vakantie plannen moeten aanpassen? Nood aan een break met de collega’s na alle Zoom meetings? Wij hebben 5 originele activiteiten in eigen land voor jou verzameld. Naast onze Vlaamse kustlijn en Ardennen zijn er nog zoveel onontdekte plaatsen en activiteiten.Wil je er een volledige datuitstap van maken met catering, transport en service of entertainment op de bus bij? Aan de hand van ons à la carte systeem, kunt u gemakkelijk uw dag samenstellen en wij zorgen met plezier voor de organisatie hiervan.

 

1. Les Lacs de l’Eau

1.800 hectare aan bossen, waterpartijen en stuwdammen. Wie van natuur houdt, is hier op zijn plaats. Maar vooral het uitzicht over de belangrijkste stuwdam van België is indrukwekkend. Je kan er de turbines bekijken en op een 107 meter hoge Skywalk wandelen. Wie hoogtevrees heeft, krijgt de keuze uit een hoop andere activiteiten. Zo kan je rond de meren rijden in de ‘Croco Express’ of je stapt aan boord van de amphibus, jaja je hoort het goed,een bus dat rijdt op water!

2. Kabelbaan Cordoba

Hoe schattig ziet deze kabelbaan eruit? In 1957 werd ze gebouwd om de Vidaigneberg en de Baneberg met elkaar te verbinden. Tijdens je tocht zweef je boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts. Bij mooi en helder weer zie je vanuit de zetellift met een beetje geluk de Vlaamse kust of de IJzertoren. Aan de andere kant kijk je naar onze Noord-Franse buren. De kabelbaan is tijdens de zomervakantie elke namiddag open. Om je daguitstap compleet te maken kan je er ook altijd een wandeling aan plakken. In het dorp kuier je tussen de typische Franse winkeltjes.

3. Slapen op het water

Onze partner, Botel Ophoven te Kinrooi, biedt een unieke locatie aan op het water. Overdag kan je er een sloep huren en genieten van de rust en de prachtige zonsondergang.

4. Stel je eigen koffie samen

U stelt uw eigen unieke koffie samen, u personaliseert het onder uw naam, logo of label en werkt het geheel af met bijhorende kopjes, schotels, suiker, melk, enz…Gimo Caffé te Sint-Truiden helpt u bij het ontwikkelen van de smaak en uitstraling van de koffie die past in uw concept.

5. Fietsen door de bomen én water

Fiets gedurende 700 meter tussen de boomkruinen in Hechtel-Eksel. De fietsbrug bestaat uit een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 meter en stijgt geleidelijk (3-4%) tot 10 meter de hoogte in. Je vindt de fietsbrug op het Limburgse fietsroutenetwerk aan knooppunt #272. Ideaal om mee te pakken op je fietsroute dus!

Neem gerust contact met ons op om meer inspiratie op te doen of voor gewoon, een aangename kennismaking! Wij ontzorgen u graag met het organiseren van een originele teambuilding of leuke daguitstap. 

 Reserveren