Autobussen Cannaerts - Mechelen - Neoplan Cityliner - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Vamos@Work – de slimme kantoorbus naar Diegem

Vamos@Work: de slimme kantoorbus naar Diegem

Ziet u uw personeelsleden het liefst ontspannen en toch al productief toekomen op het werk? Klinkt een rechtstreekse verbinding naar uw kantoorzone u als muziek in de oren? Lijkt het u zelf wel wat om in de file te kunnen werken met de functionaliteiten van een kantoor? Maak dan kennis met Vamos@Work, de slimme kantoorbus naar Diegem.

Autobussen Cannaerts lanceert een nieuwe mobiliteitsoplossing: Vamos@Work. Twee kantoorbussen zullen elke werkdag, zowel ’s morgens als ’s avonds, multimodale Park&Ride zones verbinden met de bedrijvenzones van Zaventem/Diegem. Eén reisweg loopt via de E19 vanuit het Antwerpse, de andere reisweg komt vanuit het Leuvense langs de E40. Nieuw is dat het hier gaat om een slimme deelbus: werkgevers kunnen vrij bepalen hoeveel plaatsen zij voor hun werknemers wensen te huren op Vamos@Work. Het doel? Een haalbare verbetering voor de bereikbaarheid van uw bedrijf, met een duidelijk lagere TCO dan de bedrijfsauto én een aanzienlijke troef in de “war on talent”.

Ook geïnteresseerd in Vamos@Work als duurzame, productieve optie voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wij lichten u graag de intermodale mogelijkheden van Vamos@Work toe met onze experts en partners, klik hier voor meer info. U krijgt een antwoord op uw vragen, en kan in primeur de kantoor- en comfortfaciliteiten van deze “state-of-the-art” bus uittesten tijdens een kennismakingsrit.Reserveren