Autobussen Cannaerts - Mechelen - Neoplan Cityliner - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Vamos@Work – de slimme kantoorbus naar Diegem

Vamos@Work: de slimme kantoorbus naar Diegem

Ziet u uw personeelsleden het liefst ontspannen en toch al productief toekomen op het werk? Klinkt een rechtstreekse verbinding naar uw kantoorzone u als muziek in de oren? Lijkt het u zelf wel wat om in de file te kunnen werken met de functionaliteiten van een kantoor? Maak dan kennis met Vamos@Work, de slimme kantoorbus naar Diegem.

Autobussen Cannaerts lanceert een nieuwe mobiliteitsoplossing: Vamos@Work. Twee kantoorbussen zullen elke werkdag, zowel ’s morgens als ’s avonds, multimodale Park&Ride zones verbinden met de bedrijvenzones van Zaventem/Diegem. Eén reisweg loopt via de E19 vanuit het Antwerpse, de andere reisweg komt vanuit het Leuvense langs de E40. Nieuw is dat het hier gaat om een slimme deelbus: werkgevers kunnen vrij bepalen hoeveel plaatsen zij voor hun werknemers wensen te huren op Vamos@Work. Het doel? Een haalbare verbetering voor de bereikbaarheid van uw bedrijf, met een duidelijk lagere TCO dan de bedrijfsauto én een aanzienlijke troef in de “war on talent”.

Ook geïnteresseerd in Vamos@Work als duurzame, productieve optie voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wij lichten u graag de intermodale mogelijkheden van Vamos@Work toe met onze experts en partners, klik hier voor meer info. U krijgt een antwoord op uw vragen, en kan in primeur de kantoor- en comfortfaciliteiten van deze “state-of-the-art” bus uittesten tijdens een kennismakingsrit.Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.