Autobussen Cannaerts - Mechelen - Neoplan Cityliner - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Vamos@Work – de slimme kantoor-deelbus naar Diegem

15/09/2017

Ziet u uw personeelsleden het liefst ontspannen en toch al productief toekomen op het werk, of eerder gefrustreerd aan de dagtaken beginnen? Klinkt een rechtstreekse verbinding naar uw kantoorzone u als muziek in de oren? Lijkt het u zelf wel wat om in de file te kunnen werken met de functionaliteiten van een kantoor? Maak dan kennis met Vamos@Work, de slimme kantoorbus.

Vanaf 2 oktober lanceert Autobussen Cannaerts een nieuwe mobiliteitsoplossing: Vamos@Work. Twee kantoorbussen zullen elke werkdag, zowel ’s morgens als ’s avonds, multimodale Park&Ride zones verbinden met de bedrijvenzones van Zaventem/Diegem. Eén reisweg loopt via de E19 vanuit het Antwerpse, de andere reisweg komt vanuit het Leuvense langs de E40. Nieuw is dat het hier gaat om een slimme deelbus: werkgevers kunnen vrij bepalen hoeveel plaatsen zij voor hun werknemers wensen te huren op Vamos@Work. Het doel? Een haalbare verbetering voor de bereikbaarheid van uw bedrijf, met een duidelijk lagere TCO dan de bedrijfsauto én een aanzienlijke troef in de “war on talent”.

Ook geïnteresseerd in Vamos@Work als duurzame, productieve optie voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Schrijf dan nu in voor deze ontbijtsessie. De intermodale mogelijkheden van Vamos@Work worden er toegelicht door experts en partners. U krijgt er ook een antwoord op uw vragen, en kan in primeur de kantoor- en comfortfaciliteiten van deze “state-of-the-art” bus uittesten tijdens een kennismakingsrit.

Programma

7.00 uur: onthaal met bezichtiging van de Vamos@Work bus en ontbijt
7.30 uur: voorstelling van mobiliteitsoplossingen:

  • VOKA Vlaams-Brabant
  • Rauwers – Security on the road
  • BMW DriveNow
  • KBC Fietslease
  • Vesper elektrische scooters

8.10 uur: toelichting bij de nieuwe mobiliteitsdienst “Vamos@Work” door Autobussen Cannaerts
8.50 uur: Q&A
9.00 uur: korte rondrit met persmoment, fotomoment

www.voka.beWe missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer