Schoolreizen

0
SCHOOLREIZEN
SCHOOLREIZEN
Volledige Naam*
Email adres*
Uw aanvraag*
* Ik ben het eens met Service voorwaarden en Privacy statement .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Opslaan in VerlangLijst

Het toevoegen van item aan verlanglijst vereist een account

439

Schoolreizen

Het is zover, de leerlingen hebben hier al weken naar uitgekeken. Op schoolreis (naar het buitenland) met hun klasgenoten, genieten van cultuur of uitkijken naar ontspanning? Naar waar mag de reis gaan? Laat het ons even weten en wij maken een prijsofferte op maat.

Zoekt u een busmaatschappij voor kortere trajecten voor uw school, zwembaddiensten, haal- en brengdiensten van kinderopvangcentra, een eigen ophaaldienst? Dan hebben wij, met enkele kleinere busjes en autobus met basis- “lijnbus”-comfort, zeker een budgetvriendelijke oplossing voor u.

Maar ook voor langere ritten, zoals excursies, bedrijfsbezoeken of rondritten hebben wij enkele goed uitgeruste autocars ter beschikking. Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor Wifi zodat reistijd nu ook leertijd wordt! Hier vindt u alvast een volledig overzicht van ons wagenpark met een budget voor iedere verplaatsing!

Zo u wil, denken wij als ervaren reisorganisatie ook graag mee over de invulling van uw programma: van spannende, verrassende en leerrijke bestemmingen, evenwichtige dagprogramma’s tot een kant-en-klaar pakket voor meerdaagse uitwisselings- of eindejaarsreizen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen:

Persoonlijke offerte (≥18 personen)

Reserveren