Naar het zwembad

0
ZWEMBAD
ZWEMBAD
Volledige Naam*
Email adres*
Uw aanvraag*
* Ik ben het eens met Service voorwaarden en Privacy statement .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Opslaan in VerlangLijst

Het toevoegen van item aan verlanglijst vereist een account

408

Met de klas naar het zwembad

Heel wat klassen gaan wekelijks of tweewekelijks naar het zwembad. Hiervoor worden speciale overeenkomsten gemaakt met busdiensten. Heeft jouw school nood aan (een kleine) bus om klassen weg te voeren. Laat het ons even weten.

Zoekt u een busmaatschappij voor kortere trajecten voor uw school, zwembaddiensten, haal- en brengdiensten van kinderopvangcentra, een eigen ophaaldienst? Dan hebben wij, met enkele kleinere busjes en autobus met basis- “lijnbus”-comfort, zeker een budgetvriendelijke oplossing voor u.

Maar ook voor langere ritten, zoals excursies, bedrijfsbezoeken of rondritten hebben wij enkele goed uitgeruste autocars ter beschikking. Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor Wifi zodat reistijd nu ook leertijd wordt! Hier vindt u alvast een volledig overzicht van ons wagenpark met een budget voor iedere verplaatsing!

Zo u wil, denken wij als ervaren reisorganisatie ook graag mee over de invulling van uw programma: van spannende, verrassende en leerrijke bestemmingen, evenwichtige dagprogramma’s tot een kant-en-klaar pakket voor meerdaagse uitwisselings- of eindejaarsreizen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen:

Persoonlijke offerte (≥18 personen)

Reserveren