Eindejaarsreizen

0
EINDEJAARSREIZEN
EINDEJAARSREIZEN
Volledige Naam*
Email adres*
Uw aanvraag*
* Ik ben het eens met Service voorwaarden en Privacy statement .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Opslaan in VerlangLijst

Het toevoegen van item aan verlanglijst vereist een account

549

Eindejaarsreizen voor scholen

Het is zover, laatstejaarsstudenten hebben de afgelopen jaren enorme inspanningen geleverd met hun medestudenten en kijken richting de toekomst. Maar eerst nog een laatste ontspanning met hun klasgenoten. Naar waar mag de reis gaan?

Zoekt u een busmaatschappij voor kortere trajecten voor uw school, zwembaddiensten, haal- en brengdiensten van kinderopvangcentra, een eigen ophaaldienst? Dan hebben wij, met enkele kleinere busjes en autobus met basis- “lijnbus”-comfort, zeker een budgetvriendelijke oplossing voor u.

Maar ook voor langere ritten, zoals excursies, bedrijfsbezoeken of rondritten hebben wij enkele goed uitgeruste autocars ter beschikking. Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor Wifi zodat reistijd nu ook leertijd wordt! Hier vindt u alvast een volledig overzicht van ons wagenpark met een budget voor iedere verplaatsing!

Zo u wil, denken wij als ervaren reisorganisatie ook graag mee over de invulling van uw programma: van spannende, verrassende en leerrijke bestemmingen, evenwichtige dagprogramma’s tot een kant-en-klaar pakket voor meerdaagse uitwisselings- of eindejaarsreizen.

Contacteer ons voor meer inlichtingen:

Persoonlijke offerte (≥18 personen)

Reserveren