• Autobussen Cannaerts - Mechelen - Dordrecht - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Winkelen in Dordrecht

0
DORDRECHT
DORDRECHT
Volledige Naam*
Email adres*
Uw aanvraag*
* Ik ben het eens met Service voorwaarden en Privacy statement .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Opslaan in VerlangLijst

Het toevoegen van item aan verlanglijst vereist een account

475

Uniek winkelen in Dordrecht

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe winkelervaringen? Behoefte aan winkels die net dat tikkeltje anders zijn? Zin om een andere winkelsfeer op te snuiven? Dan is Dordrecht the-place-to-be!

De oudste stad van Holland, havenstad aan de grote rivieren, staat garant voor nieuwe ontdekkingen en opent nieuwe deuren in de shoppingwereld. 6 grote winkelgebieden in het historische hart van de stad bieden u een grote variatie aan grote winkelketens, leuke brocantewinkels maar vooral ook veel ‘couleur locale’. Bovendien krijgt u de kans om u helemaal te laten gaan op de Dordtse weekmarkt.

Voor €30,00 p.p. reist u met de autocar van Brussel rechtstreeks naar Dordrecht, waar u 2u later afstapt aan de rand van het stadscentrum. De winkelstraten liggen op wandelafstand op u te wachten. Tot 19u00 beschikt u vrij over de tijd om door de stad en haar winkels te dwalen en tijd te nemen om uitgebreid te tafelen of te gaan voor een snelle hap.

Een informatiebrochure met stadsplan helpt u zich vlot te verplaatsen door de stad en tijdig de autocar terug te vinden voor de terugreis naar Brussel.

Voor groepen vanaf 10 personen: GRATIS OPSTAPPLAATS NAAR KEUZE of 10e PERSOON GRATIS!

Persoonlijke offerte (≥18 personen)

Reserveren