Onze lokale partners

1. Entertainment on the road

Wijnsommelier

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
WIJNKENNER & KEYNOTE SPEAKER
(Vanaf €175 per dag)

Kurt Van Camp is al meer dan 15 jaar gediplomeerd sommelier en haalde ook het gevorderdendiploma van de Wine & Spirit Education Trust (WSET).Als zaakvoerder van Campodivino reisde hij door tal van wijnstreken om er de lokale tradities en wijnbouwmethodes van dichtbij te leren kennen. Op die manier koppelt hij een grondige theoretische bagage aan de nodige praktijkervaring en kennis van de mondiale wijnsector. Deze interessante keynote speaker kan mee met de groep vanaf de opstapplaats en maakt jullie busrit nog aangenamer!

Culturele Tasting

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
REISLEIDER DOORHEEN EUROPA
(Vanaf €175 per dag)

Als gids is Peter Van Hoof zijn hoofdbetrachting ervoor te zorgen dat jullie een leuke dag beleven. Dat jullie achteraf tegen elkaar of tegen vrienden kunnen zeggen ‘weet je nog?’. Om dit te bereiken combineert hij zijn cultuurhistorische kennis, vergaard tijdens de opleiding als reisleider Europa en toeristische gids Vlaanderen, met zoveel mogelijk wist-je-datjes. Peter kan jullie busrit nog aangenamer maken vanaf de opstap!

Biersommelier

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
BIERSOMMELIER EN CHOCOLADE EXPERT (Vanaf €175 per dag)

Met Bierolade heeft Werner een concept ontwikkeld waarbij hij mensen de geheimen van bier en chocolade laat beleven via leuke workshops op de bus.

Hostess

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
ONTVANG UW (ZAKEN)RELATIES IN STIJL
(Vanaf €125 excl. dranken)

De hostess aan boord van onze touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastheer of -vrouw kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt tijdens uw reis, evenement of beurs.

2. Coaches met impact

Mindset & Motivation

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
STRESSCOACH & PSYCHOLOGISCHE ADVISEUR (Richtprijs €450 – €800)

Met meer dan 18 jaar te hebben gewerkt voor een internationale speler op de luchthaven van Zaventem, waarvan verschillende jaren als leidinggevende, en een carrière als topsporter achter de rug, ben ik sinds 2017 zaakvoerder van In2Mental. Als mental coach en sportpsychologisch adviseur begeleid ik ambitieuze mensen – vnl. sporters en leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) – zodat hun mindset en focus staat gericht op datgene dat ze willen bereiken en ze hun stappen hier ook effectief voor zetten. De harmonie tussen lichaam en geest wordt steeds nagestreefd. Als gecertificeerd TRE®-provider kan ik hier bovenop spanningsreducerende oefeningen aanbieden. Zo kunnen lichamelijke spanningen worden losgelaten en de mentale rust weerkeren. Mindset & Motivation wordt verzorgd door In2Mental.

Company & Team coaching

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
PAARDENCOACHING (Richtprijs € – €)

In teamverband werkt paardencoaching op individueel niveau van de teamleden, maar daarnaast ook op de relaties tussen de teamgenoten. Tijdens een sessie laat een paard direct zien waar en/of bij wie de meeste energie zit, zonder dat hier een waardeoordeel (positief/negatief) aan wordt gekoppeld. De paardencoach begeleidt het geheel en de teamleden hoeven hierbij niet al te veel te praten. Door het zien van het beeld dat het paard geeft en het voelen van de energie in de bak, krijgt ieder teamlid zélf inzichten in de situatie die je (onbewust) al lang hebt aangevoeld. Hierdoor ontstaat binnen het team ruimte en vrijheid om anders naar de situatie te kijken en hiermee om te gaan. Mede omdat er tijdens de paardencoaching niet veel gesproken hoeft te worden, wordt deze manier van werken door teams als zeer veilig ervaren.

Health & Lifestyle coaching

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
WELL-BEING INDIAN STYLE (Richtprijs €350 – €700)

Peter van de firma Deepsoul Connections draagt meerdere hoeden, maar al zijn diensten zijn gericht op het verbeteren van het leven van mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Dit via meer dan 30 jaar begeleiding van mensen en groepen en internationaal sociaal werk (EU en India). Hij kent het menselijke bewustzijn van binnen en van buiten en weet daardoor krachtige en effectieve processen te creëren om mensen te bevrijden die geïmmobiliseerd zijn door beperkende overtuigingen en door destructieve gedragingen die hen gevangenhouden en ongelukkig maken. De beperkingen worden getransformeerd naar het authentieke, bevredigende, creatieve en krachtige leven dat zijn cliënten wensen. Hij werkt tegelijkertijd op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau.

3. Activiteiten

Highland games

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
HIGHLAND GAMES (Vanaf €35/pp)

4000 jaar geleden gingen Schotse clans voor het eerst de strijd aan om te zien wie de sterkste was. Vandaag mag jij de Schot in je loslaten. Vergis je niet: de Highland Games is meer dan oerkracht alleen. Teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken, … alles wordt getest tijdens de Highland Games! Kortom, de ideale teambuilding!

Whisky tasting

teambuilding a la carte
WHISKY TASTING  (Vanaf €50/pp)

Wil je de wereld van whisky ontdekken met je collega’s? Zoek je je kennis te verbreden of wil je een toegankelijke inleiding? Bij ons kan je terecht voor een tasting op maat. En aficionado’s mogen steeds hun voorkeuren doorgeven.

Brouwerijbezoek Boon

teambuilding a la carte
PROEF, BELEEF EN GENIET (Vanaf €10/pp)

Ontdek de wondere wereld van Lambiek brouwen. Brouwerij BOON heeft de grootste voorraad lambiek op eikenhouten vaten ter wereld! Deze tour is incl. een degustatie van Lambiek bieren.

City Golf

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
AL GOLFEND DE STAD LEREN KENNEN
(Vanaf €15/pp)

Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 12 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur. Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf dé geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. Onze tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad.

Kruidenwandeling

teambuilding a la carte
KRUIDEN OF ONKRUIDEN? (Vanaf €10/pp)

Reserveer een wandeling met een herborist(e) als gids. Ze laat je kennismaken met eetbare kruiden en planten uit onze omgeving. Verrassende proevertjes maken deze ervaring een topper! Tijdens deze wandeling leer je ook over de geschiedenis van het Pajottenland en de hekserijen die hier hebben plaatsgevonden.

Team cooking

TEAMCOOKING BBQ (Vanaf €35/pp)

Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten samen bereiden in teamverband.
Proef, beleef en geniet!

4. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Standaard ontbijt (€7)
 • 2 sandwiches
 • 1 fruitsap
Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Luxe ontbijt (€12)
 • 1 sandwich
 • 2 koffiekoeken
 • 1 fruitsap
 • stuk fruit
Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Bio ontbijt buffet (€13)
 • Geniet in La Divine Providence, een prachtige locatie, van een biologisch ontbijt buffet, ’s ochtends geleverd door lokale boeren en handelaars.

Lunch

Lunch (Vanaf €15 pp)
 • Broodjes, salade & soep
Uitgebreide bio brunch (Vanaf €20/pp)
 • Uitgebreid brunch buffet met lokale producten

Diner

BBQ (Vanaf €35/pp)
 • Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten, al dan niet, samen bereiden in teamverband.
  Proef, beleef en geniet!

Budgetteer uw teambuilding dag

Bij Autobussen Cannaerts staan we sterk achter het idee dat teambuildings werknemers heel wat dichter bij elkaar brengt en kan zorgen voor een goede synergie. We ontwikkelde voor uw gemak een tool dat u een eerste idee geeft van de kosten om uw keuzes te realiseren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van diverse opties om uw dag samen te stellen. Hieronder kan je zelf de keuzes doorgeven voor de perfecte teambuildingervaring voor jouw bedrijf.

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren