Onze lokale partners

1. Entertainment on the road

Biertasting on the road

biertasting op de bus
Bierkenner (vanaf €15 pp)

“Entertainment on the road” is een originele combinatie van groepsvervoer en entertainment aan boord. Een innovatief concept in het toeristisch-commerciële aanbod. Even de Wi-Fi, Facetime en de online meetings aan de kant schuiven en maak je klaar voor een unieke belevenis, boordevol sfeer en gezelligheid, (liters) ambachtelijke authenticiteit en lokaal gebrouwen bieren of wijnen.

Fotograaf

Leg jullie dag vast met Jelske (vanaf €125 per dag)

Fotografie is voor Jelske een uit de hand gelopen hobby en een ode aan haar grootvader. Naarmate haar vrienden en kennissen haar foto’s zagen, kwamen de vragen of ze ook hun momenten wilde vastleggen. “Ik hou van foto’s waarbij toevalligheden primeren en alles gewoon zijn weg vindt. Aanwijzingen kunnen, maar hoeven helemaal niet. Lekker los en genieten!” Leg jullie dag vast met een echte fotograaf! Tijdens een activiteit of gedurende de hele dag? Alle opties zijn mogelijk.

Hostess

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Ontvang uw (zaken)relaties in stijl (vanaf €125 excl. dranken)

De hostess aan boord van onze touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastheer of -vrouw kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt tijdens uw reis, evenement of beurs.

2. Back to the future

VR World

teambuilding a la carte
Verdwijn in een VR wereld waar niets ondenkbaar is (vanaf €45/pp)

Met één headset, twee controllers en duizenden mogelijkheden verdwijn je in een virtuele wereld waar niets ondenkbaar is. Sta op tegen je angsten, ervaar spanning en laat je energie de vrije loop. Werk samen met je team om uitdagende puzzels op te lossen, je tegenstanders te vernietigen of een unieke belevenis te ervaren. Bezoek ons Virtual Reality Center en ontdek de eindeloze mogelijkheden van VR!

Mario battle kart

teambuilding a la carte
Speel niet mét een videogame, maar speel in een videogame (vanaf €25/pp)

BattleKart, dat is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven ! Stel je een piste voor waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren, en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers.

7D cinemaction

Be your own hero (vanaf €30/pp)

De 7D interactive filmattraktie waarbij je zelf actief mee speelt in de film, met watervallen, afgronden en als revolverheld en als winnaar uit de 2 sensationele 3D filmen kunt komen en beloond word met een geweldige foto waar jij als de Best Player word genoemd.

Het voorprogramma leert je te schieten en de bewegingen van de stoelen te beheersen.

Escape room

Please fasten your seatbelts (vanaf €25/pp)

TAKE OFF – Een terrorist neemt het vliegtuig over… Action!
Men moet proberen in de cockpit te komen, contact opnemen met de luchtleiding, deze geeft de instructies.
Tevens is er ook nog een bom aanwezig die natuurlijk onschadelijk gemaakt moet worden. Totaal 60 Minuten de tijd om deze hoogtechnischinfrastructure proberen te laten landen.

3. Is it beer o’clock yet?

Brouwerij bezoek

teambuilding a la carte
Proef, beleef en geniet (vanaf €10/pp)

Ontdek de wondere wereld van het brouwen. Kies uit ons ruime aanbod van verschillende brouwerijen.

Bierwandeling

biertasting op de bus
De stad ontdekken was nog nooit zo lekker (vanaf €17/pp)

Taste the city biedt een gevarieerd aanbod van bubbel, bier of hapjes- wandelingen doorheen heel België. Ontdek verhalen, wist je datjes en feiten over onze mooie Belgische steden!

Whisky tasting

teambuilding a la carte
Whisky tasting (vanaf €50/pp)

Wil je de wereld van whisky ontdekken met je vrienden of collega’s? Zoek je je kennis te verbreden of wil je een toegankelijke inleiding? Bij ons kan je terecht voor een tasting op maat, aficionado’s mogen steeds hun voorkeuren doorgeven.

4. You had me at “competition”

Highlandgames

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Highland games (vanaf €35/pp)

4000 jaar geleden gingen Schotse clans voor het eerst de strijd aan om te zien wie de sterkste was. Vandaag mag jij de Schot in je loslaten. Vergis je niet: de Highland Games is meer dan oerkracht alleen. Teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken, … alles wordt getest tijdens de Highland Games! Kortom, de ideale teambuilding!

Battle of the box

Doubt your limits (vanaf €25/pp)

Mocht je nu nog een sportieve uitdaging zoeken en samen met je vrienden je in het zweet te willen werken voordat je door gaat tot in de late uurtjes? Wij hebben een leuk programma voor jullie waar iedereen aan mee kan doen. Je bent 2 uur lang gezellig met elkaar aan het sporten en gaat stuk op je eigen niveau. We geven elkaar een high five after en we hebben genoeg energie om de rest van de avond door te feesten.

Circuit bezoek

Hoeveel adrenaline heeft een racer nodig? (vanaf €12/pp)

Samen met een ervaren gids verken je het evenementendomein en ontdek je het verhaal achter de sacramentskapel. Daarnaast maak je ook kennis met de wielerschool van ex-profrenner Marc Wauters en het BMX-parcours. De gids neemt vervolgens samen met jou een kijkje achter de schermen van de wereld van de gemotoriseerde sport: de Pitlane, de Paddock, Security, vlaggen, baancommissarissen,…
Spannende verhalen verzekerd!

5. Relaxation

Shave like a boss

vrijgezellen bachelorparty mannen
Shave like a boss (vanaf €55/pp)

Durf jij het? Scheren met safety razor? Of schrikken wondjes en irritatie je af? Dan is dit shave-event jouw kans. Become a real man! Leer hoe je tot een perfecte scheerbeurt komt zonder wondjes of irritatie. Van het maken van het perfecte scheerschuim tot de techniek om te scheren met safety razor. MEN³ Shave gamma is geschikt voor elk huidtype, ook de meest gevoelige bij Zenhuis.

Energize your skin

vrijgezellen mannen bachelor
Boost your personal branding (vanaf €55/pp)

Deze workshop “Power, Success & skin” geeft je onmiddellijk zichtbaar resultaat: een energieke uitstraling. Kom alles te weten over de verzorging van de mannenhuid: Wat? Hoe? Waarom? Je gaat meteen zelf aan de slag en doet de basisstappen van een dagelijkse verzorging. Je komt te weten hoe je wallen onder de ogen aanpakt, rimpels en scheerirritatie voorkomt. 4VOO anti-age huidverzorging aangepast aan de mannenhuid

Relaxing massage

teambuilding vrijgezellen men only
Massage (vanaf €50/pp)

Als u regelmatig actief sport of traint, kalmeert en ontspant een goede massage de spieren die gespannen zijn en kan de pijn door een blessure verminderen en zelfs helpen bij het herstel. Vlieg je veel voor je werk of ga je op weg naar een wereldwijde vakantie?

6. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Standaard ontbijt on the road (€7/pp)

Een simpel ontbijt, handig en duurzaam verpakt, met 2 sandwiches en 1 fruitsap voor onderweg.

Uitgebreid luxe ontbijt (€15/pp)

Geniet van een luxe ontbijt op een unieke locatie.

Lunch

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp incl. drank)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op atypische locaties.

Food sharing (vanaf €25/pp incl. drank)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

Steakhouse (vanaf €45/pp)

Echte meatlovers? Wij hebben voor jullie de beste grill restaurant uitgezocht!

Diner

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp incl. drank)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische Vlaamse locatie.

In pizza we crust (vanaf €25/pp incl. drank)

Zijn jullie echte pasta liefhebbers? Wij hebben de gezelligste Italiaanse restaurants voor jullie geselecteerd. Tijd om te wijnen, wijnen, wijnen!

Steakhouse (vanaf €45/pp)

Echte meatlovers? Wij hebben voor jullie de beste grill restaurant uitgezocht!

Kreeft- en visrestaurant (incl. drank €72/pp)

La Vista beschikt over een eigen homarium zodat de kreeften vers worden gemaakt.

Budgetteer uw teambuilding!

Creëer uw dagplanning op dit onderstaand formulier en kom aansluitend de prijsindicatie van uw teambuilding te weten. Om uw keuze te maken, verwijzen we u graag naar de linkerkolom ‘Onze lokale partners’. Deze biedt u de nodige beschrijvingen over de partners en hun activiteiten. De prijsindicatie op dit formulier limiteert zich tot 85 personen. Aanvragen voor grotere groepen kan u indienen via ‘Contactinfo’ – ‘Extra wensen’.

Dien uw aanvraag in, en wij contacteren u voor verdere verfijning.

Veel plezier!

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren