Onze lokale partners

1. Reisbegeleiding op de autocar

Wijn- of biersommelier

biertasting op de bus
Wijn- of bierkenner (vanaf €15 pp)

“Entertainment on the road” is een originele combinatie van groepsvervoer en entertainment aan boord. Een innovatief concept in het toeristisch-commerciële aanbod. Even de Wi-Fi, Facetime en de online meetings aan de kant schuiven en maak je klaar voor een unieke belevenis, boordevol sfeer en gezelligheid, (liters) ambachtelijke authenticiteit en lokaal gebrouwen bieren of wijnen.

Keynote speaker

keynote speaker op de bus
Keynote Speaker (richtprijs €175/dag)

Op zoek naar een gast spreker dat jouw klanten of collega’s kan inspireren?

Wij bieden een ruim aanbod aan van verschillende keynote sprekers die met passie uw publiek kan inspireren op locatie of op de autocar.

Culturele Tasting

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Reisleider doorheen Europa (vanaf €175/dag)

Als gids is Peter Van Hoof zijn hoofdbetrachting ervoor te zorgen dat jullie een leuke dag beleven. Dat jullie achteraf tegen elkaar of tegen vrienden kunnen zeggen ‘weet je nog?’. Om dit te bereiken combineert hij zijn cultuurhistorische kennis, vergaard tijdens de opleiding als reisleider Europa en toeristische gids Vlaanderen, met zoveel mogelijk wist-je-datjes. Kortom, je kan Peter als gids het best omschrijven zoals het in het Frans op zijn beroepskaart staat: Guide Conférencier. “Ik wil jullie met leuke verhaaltjes een stad of streek leren kennen.”

Hostess

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Ontvang uw (zaken)relaties in stijl (vanaf €125/dag)

De hostess aan boord van onze touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastheer of -vrouw kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt tijdens uw reis, evenement of beurs.

2. Coaches met impact

Mindset & Motivation

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Stresscoach & psychologische adviseur (richtprijs €450 – €800)

Met meer dan 18 jaar te hebben gewerkt voor een internationale speler op de luchthaven van Zaventem, waarvan verschillende jaren als leidinggevende, en een carrière als topsporter achter de rug, ben ik sinds 2017 zaakvoerder van In2Mental. Als mental coach en sportpsychologisch adviseur begeleid ik ambitieuze mensen – vnl. sporters en leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) – zodat hun mindset en focus staat gericht op datgene dat ze willen bereiken en ze hun stappen hier ook effectief voor zetten. De harmonie tussen lichaam en geest wordt steeds nagestreefd. Als gecertificeerd TRE®-provider kan ik hier bovenop spanningsreducerende oefeningen aanbieden. Zo kunnen lichamelijke spanningen worden losgelaten en de mentale rust weerkeren. Mindset & Motivation wordt verzorgd door In2Mental.

Retail & Sales

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Improve customer experience (richtprijs €550 – €950)

Steven Saenen van de firma Exeo komt uit een omgeving van zelfstandigen, heeft zelf lange tijd in een winkel gewerkt, later bij een communicatiebureau maar heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd als trainer/coach in allerlei retail gerelateerde onderwerpen. Alles bij elkaar betekent dit al meer dan 25 jaar relevante ervaring. Het kennen van de klant, relevant zijn/blijven en beleving bij de verkoop zijn maar enkele van zijn stokpaardjes. Eender op welke manier je met verkoop te maken hebt, je moet weten dat dit de basis legt voor succes. De sterk evoluerende consument is zowel uitdagend als interessant voor iedereen die in de verkoop staat. Steven geeft je inzicht in de vernieuwde customer journey en bied je tegelijkertijd een aantal creatieve ideeën om hier sterk op in te spelen.

Company & Team Coaching

Medewerkersbetrokkenheid in de praktijk / Gallup-expert (richtprijs €400 – €900)

Herman was ruim 25 jaar manager bij CERA en KBC. 
Zijn specialisatie? Het ‘herstellen’ van slecht draaiende teams en afdelingen, het beste in medewerkers boven halen, en het oplossen van moeilijke personeelsproblemen.
Sedert 5 jaar begeleidt Herman bedrijven die met gelijkaardige uitdagingen worstelen, zoals:
- hoog personeelsverloop,
- veel ziekteverzuim,
- veel kwaliteitsproblemen en lage klantentevredenheid,
- individuele gedrags- of functioneringsproblemen,
- leidinggevenden die ermee worstelen om hun medewerkers echt ‘mee’ te krijgen.
Kenmerken van zijn aanpak:
- erg pragmatisch (en daardoor haalbaar voor quasi iedereen),
- eenvoud (en daardoor vlot toepasbaar),
- structurele verbeteringen (geen lapoplossingen), 
- kennisoverdracht (geen blijvende afhankelijkheid van een externe)

Health & Lifestyle coaching

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Well-being Indian style (richtprijs €350 – €700)

Peter van de firma Deepsoul Connections draagt meerdere hoeden, maar al zijn diensten zijn gericht op het verbeteren van het leven van mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Dit via meer dan 30 jaar begeleiding van mensen en groepen en internationaal sociaal werk (EU en India). Hij kent het menselijke bewustzijn van binnen en van buiten en weet daardoor krachtige en effectieve processen te creëren om mensen te bevrijden die geïmmobiliseerd zijn door beperkende overtuigingen en door destructieve gedragingen die hen gevangenhouden en ongelukkig maken. De beperkingen worden getransformeerd naar het authentieke, bevredigende, creatieve en krachtige leven dat zijn cliënten wensen. Hij werkt tegelijkertijd op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau.

3. Activiteiten

Wijn van eigen bodem

Wijntasting op een unieke locatie (vanaf €7/pp)

In 2008 ging de droom van Evy en Daniël eindelijk in vervulling. Ze besloten een wijngaard aan te leggen op een prachtig stuk grond op de grens van de gemeente Heers en de stad Sint-Truiden, pal in het hart van het glooiende Haspengouw.

Wijndomein Kitsberg is een familiaal bedrijf waar aan wijnbouw gedaan wordt volgens de moderne technieken. De aangeplante druivenstokken zijn chardonnay, pinot gris, pinot blanc en müller-thurgau.

Team cooking

Wordt chef in 4 uur (vanaf €60/pp)

Heerlijke recepten, een gezellig diner, een beetje competitie en dit alles op een unieke locatie bij Corda Cuisine!

Uitvalbasis op het water

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Unieke beleving op en rond het water (vanaf €120)

Als team even weg van de drukte? Batterijen weer even opladen?

RivierPark Maasvallei biedt een uniek kader voor een heerlijke tocht met een elektrische boot in de vrije natuur.

Coaching op de boot? Of combineer uw tocht met culinaire gerechten van de streek. Geen ervaring of vaarbewijs nodig.

De boten zijn gelegen aan de steigers van Botel Ophoven, een leuke locatie!

City Golf

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Hole in one (vanaf €15/pp)

Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 12 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur. Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf dé geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. Onze tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad.

Crossen door de bossen

teambuilding a la carte
Crossen door de bossen (vanaf €10/pp)

Fietsen door de Bomen in het Pijnven in Hechtel-Eksel is een iconische fietsbrug die je laat fietsen tussen de kruinen van de bomen in Bosland. Met deze innovatieve fietsbeleving leggen we een extra belevingslaag op het Limburgse fietsroutenetwerk: dit is dan ook Limburgs’ grootste toeristische troef!

Vespatrip

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Op ontdekking met vespa’s (vanaf €60 pp)

Ga erop uit met de vespa’s.

Word Barista

teambuilding zelf koffie maken
Koffie tasting (vanaf €15/pp)

Met cupping worden koffiebonen beoordeeld op een eindeloos breed smakenpalet en aroma’s. Tijdens deze koffieproeverijen zal een cupper koffie proeven en beoordelen. Je kan het vergelijken met een wijnproeverij.

Er zijn veel verschillende soorten koffie. Net zoals bij druiven wordt de smaak en kwaliteit onder andere beïnvloed door de hoogte van de plantage, de temperatuur en de grond. Tijdens het cuppen zal je kennis maken en verrast worden door de verschillende subtiele smaken.

Word koffiebrander

teambuilding zelf koffie maken
Stel je eigen koffiesmaak samen (vanaf €5/pp)

Stel samen met je team na een koffie tasting jullie ideale koffiesmaak samen.

Met de koffie expert Guy Ista van Gimo Caffè stel je aan de hand van verschillende koffiebonen jullie smaak samen voor lekkere koffie op kantoor.

4. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Ontbijt on the road (vanaf €7/pp)
  • 2 sandwiches
  • Fruitsap
  • Koffiekoeken
  • Stuk fruit
Luxe ontbijt (vanaf €15/pp)

Geniet van een luxe ontbijt op een unieke locatie. Laat je verrassen…

Lunch

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Broodjes lunch (vanaf €8/pp)
Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Lunchbox on the road (vanaf €15 pp)

Een lunchbox met verschillende keuze mogelijkheden zoals wraps, koude pasta, aardappel salade,…

teambuilding a la carte
Lunch op en rond het water (€25/pp)
  • Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten. Een reis door Limburg op het bord en in het glas.
    Proef, beleef en geniet!
Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Food sharing (vanaf €25/pp)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

Diner

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Food sharing (vanaf €25/pp)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

In pizza we crust (vanaf €25 pp)

Zijn jullie echte pasta liefhebbers? Wij hebben de gezelligste Italiaanse restaurants voor jullie geselecteerd.

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (Richtprijs €40/pp)
  • Genieten in de kasteelbrasserie van Chateau de la Motte met overdekt terras aan de slotgracht. Geniet van vriendelijk geprijsde Vlaamse gerechten.
teambuilding a la carte
Kreeft- of visrestaurant (vanaf €62/pp)

Begin je avond in stijl met kreeft en champagne!

Budgetteer uw teambuilding!

Creëer uw dagplanning op dit onderstaand formulier en kom aansluitend de prijsindicatie van uw teambuilding te weten. Om uw keuze te maken, verwijzen we u graag naar de linkerkolom ‘Onze lokale partners’. Deze biedt u de nodige beschrijvingen over de partners en hun activiteiten. Al deze partners zijn gelegen in regio Limburg en garanderen u de lokale bijzonderheden. De prijsindicatie op dit formulier limiteert zich tot 85 personen. Aanvragen voor grotere groepen kan u indienen via ‘Contactinfo’ – ‘Extra wensen’.

Dien uw aanvraag in, en wij contacteren u voor verdere verfijning.

Veel plezier!

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren