Onze lokale partners

1. Coaches met impact

Mindset & Motivation

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Stresscoach & psychologische adviseur (Richtprijs €450 – €800)

Met meer dan 18 jaar te hebben gewerkt voor een internationale speler op de luchthaven van Zaventem, waarvan verschillende jaren als leidinggevende, en een carrière als topsporter achter de rug, ben ik sinds 2017 zaakvoerder van In2Mental. Als mental coach en sportpsychologisch adviseur begeleid ik ambitieuze mensen – vnl. sporters en leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) – zodat hun mindset en focus staat gericht op datgene dat ze willen bereiken en ze hun stappen hier ook effectief voor zetten. De harmonie tussen lichaam en geest wordt steeds nagestreefd. Als gecertificeerd TRE®-provider kan ik hier bovenop spanningsreducerende oefeningen aanbieden. Zo kunnen lichamelijke spanningen worden losgelaten en de mentale rust weerkeren.

Retail & Sales

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Improve customer experience (Richtprijs €550 – €950)

Steven Saenen komt uit een omgeving van zelfstandigen, heeft zelf lange tijd in een winkel gewerkt, later bij een communicatiebureau maar heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd als trainer/coach in allerlei retail gerelateerde onderwerpen. Alles bij elkaar betekent dit al meer dan 25 jaar relevante ervaring. Het kennen van de klant, relevant zijn/blijven en beleving bij de verkoop zijn maar enkele van zijn stokpaardjes. Eender op welke manier je met verkoop te maken hebt, je moet weten dat dit de basis legt voor succes. De sterk evoluerende consument is zowel uitdagend als interessant voor iedereen die in de verkoop staat. Steven geeft je inzicht in de vernieuwde customer journey en bied je tegelijkertijd een aantal creatieve ideeën om hier sterk op in te spelen.

Company & Team Coaching

Medewerkersbetrokkenheid in de praktijk (Richtprijs €400 – €900)

Herman was ruim 25 jaar manager bij CERA en KBC.

Zijn specialisatie? Het ‘herstellen’ van slecht draaiende teams en afdelingen, het beste in medewerkers boven halen, en het oplossen van moeilijke personeelsproblemen.

Sedert 5 jaar begeleidt Herman bedrijven die met uitdagingen worstelen.

Health & Lifestyle Coaching

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Well-being Indian style (Richtprijs €350 – €700)

Peter draagt meerdere hoeden, maar al zijn diensten zijn gericht op het verbeteren van het leven van mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Dit via meer dan 30 jaar begeleiding van mensen en groepen en internationaal sociaal werk (EU en India). Hij kent het menselijke bewustzijn van binnen en van buiten en weet daardoor krachtige en effectieve processen te creëren om mensen te bevrijden die geïmmobiliseerd zijn door beperkende overtuigingen en door destructieve gedragingen die hen gevangenhouden en ongelukkig maken. De beperkingen worden getransformeerd naar het authentieke, bevredigende, creatieve en krachtige leven dat zijn cliënten wensen. Hij werkt tegelijkertijd op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau.

2. Back to the future

Escape room

Please, fasten your seatbelts (vanaf €25/pp)

TAKE OFF – Een terrorist neemt het vliegtuig over… Action!
Men moet proberen in de cockpit te komen, contact opnemen met de luchtleiding, deze geeft de instructies.
Tevens is er ook nog een bom aanwezig die natuurlijk onschadelijk gemaakt moet worden. Totaal 60 Minuten de tijd om deze hoogtechnischinfrastructure proberen te laten landen.

7D Cinemaction

Be your own hero (vanaf €30/pp)

De 7D interactive filmattraktie waarbij je zelf actief mee speelt in de film, met watervallen, afgronden en als revolverheld en als winnaar uit de 2 sensationele 3D filmen kunt komen en beloond word met een geweldige foto waar jij als de Best Player word genoemd. Het voorprogramma leert je te schieten en de bewegingen van de stoelen te beheersen.

Droneport

teambuilding a la carte
Fun met drones (vanaf €30/pp)

DronePort is het kloppende hart van de kruisbestuiving tussen bemande en onbemande luchtvaart in België. Daarom biedt de campus verschillende ‘Aviation Experiences’ aan om de luchtvaart te ademen en ervaren.

VR World

teambuilding a la carte
Verdwijn in een VR wereld waar niets ondenkbaar is (vanaf €45/pp)

Met één headset, twee controllers en duizenden mogelijkheden verdwijn je in een virtuele wereld waar niets ondenkbaar is. Sta op tegen je angsten, ervaar spanning en laat je energie de vrije loop. Werk samen met je team om uitdagende puzzels op te lossen, je tegenstanders te vernietigen of een unieke belevenis te ervaren. Bezoek ons Virtual Reality Center en ontdek de eindeloze mogelijkheden van VR!

Mario battle kart

teambuilding a la carte
Speel niet mét een videogame, maar speel in een videogame (vanaf €25/pp)

BattleKart, dat is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven ! Stel je een piste voor waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren, en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers.

3. Culinair Experience

Food market

teambuilding a la carte
Proef, beleef en geniet (budget naar keuze)

Het concept “Shop-Taste-Meet” brengt mensen samen in het unieke historische kader van “De Vleeshalle”, een oude markthal gebouwd in 1881.

Prikkel je zintuigen! Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan authentiek en lekker eten. Proeven is het motto. Ook voor je dagdagelijkse boodschappen kan je hier terecht. Een aangename winkelervaring ver weg van het supermarktgevoel.

Taste the city

biertasting op de bus
De stad ontdekken was nog nooit zo lekker (vanaf €35/pp)

Genoeg gehoord van bubbels? Wij gaan ze proeven! Kies uit het gevarieerd aanbod van bubbel, bier of hapjes- wandelingen doorheen Antwerpen, Mechelen, Limburg of onze prachtige Ardennen.

Save the planet, eat chocolate

teambuilding a la carte
Chocolate makes everything better (vanaf €50/pp)

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij beleving centraal staat en we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops en proeverijen. Ons doel?  Mensen verbinden, inspireren en aanzetten tot creativiteit. Hier beleef je een leuke én heerlijke tijd!

Wijn van eigen bodem

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Wijntasting op unieke locaties (vanaf €10/pp)

Geniet van heerlijke wijnen van eigen bodem op unieke locaties. Op bepaalde locaties wordt er ook een rondleiding voorzien.

Word wijnexpert op twee uur tijd!

4. Never stop exploring nature

Uitvalsbasis op het water

teambuilding a la carte
Unieke belevering op en rond het water (vanaf €120)

Even weg van de drukte? Batterijen weer even opladen? Coaching op de boot? Of combineer uw tocht met culinaire gerechten van de streek. Geen ervaring of vaarbewijs nodig. De boten zijn gelegen aan de steigers van Botel Ophoven, een leuke locatie!

Verken vanuit de lucht

teambuilding a la carte
Hoe geweldig ziet deze kabelbaan eruit? (vanaf €7/pp)

In 1957 werd ze gebouwd om de Vidaigneberg en de Baneberg met elkaar te verbinden. Tijdens je tocht zweef je boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts. Bij mooi en helder weer zie je vanuit de zetellift met een beetje geluk de Vlaamse kust of de IJzertoren. Aan de andere kant kijk je naar onze Noord-Franse buren. Om je daguitstap compleet te maken kan je er ook altijd een wandeling aan plakken. In het dorp kuier je tussen de typische Franse winkeltjes.

Als een vogel door de bomen

teambuilding a la carte
Fiets door de bomen én water (vanaf €15/pp)

Fiets gedurende 700 meter tussen de boomkruinen in Hechtel-Eksel. De fietsbrug bestaat uit een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 meter en stijgt geleidelijk (3-4%) tot 10 meter de hoogte in. Je vindt de fietsbrug op het Limburgse fietsroutenetwerk aan knooppunt #272. Ideaal om mee te pakken op je fietsroute dus!

Een adembenemend panorama

teambuilding a la carte
Ontdek het Lacs de l’Eau d’Heure (vanaf €10/pp)

1.800 hectare aan bossen, waterpartijen en stuwdammen. Wie van natuur houdt, is hier op zijn plaats. Maar vooral het uitzicht over de belangrijkste stuwdam van België is indrukwekkend. Je kan er de turbines bekijken en op een 107 meter hoge Skywalk wandelen. Wie hoogtevrees heeft, krijgt de keuze uit een hoop andere activiteiten. Zo kan je rond de meren rijden in de ‘Croco Express’ of je stapt aan boord van de amphibus, jaja je hoort het goed,een bus dat rijdt op water!

5. A taste of culture

Het Versailles van België

teambuilding a la carte
Domein van het kasteel van Belouil (vanaf €10/pp)

Het kasteel wordt omgeven door water en samen met het uitgestrekte park vormt het een prachtig geheel. Bezoekers kunnen de tuin ontdekken in een treintje.

Het kasteel, dat sinds acht eeuwen in het midden van de grachten in Henegouwen staat, was eerst een middeleeuws fort dat door de eeuwen heen een lustkasteel werd.

C Mine

teambuilding a la carte
Creatieve en culturele hub (vanaf €10/pp)

Dit creatieve nest ademt een unieke sfeer uit. Op de voormalige mijnsite van Winterslag gaat respect voor het industrieel verleden hand in hand met hedendaagse, artistieke bedrijvigheid.
Zowel in als rond de voormalige mijngebouwen is er heel wat te doen. Ken je bijvoorbeeld C-mine expeditie , een ondergronds belevingsparcours? Een aanrader voor wie het rijke mijnverleden van Genk wil ontdekken!

Skywalk op een werelderfgoed

teambuilding a la carte
De Sint-Romboutstoren biedt je een totaalbeleving (vanaf €7/pp)

Zowel de skywalk op de 97m hoge Toren, als de beklimming ernaartoe staan garant voor een unieke ervaring. De bezoekersgids leidt je met interessante weetjes en opdrachten voor de jongsten doorheen de rijke geschiedenis van de Sint-Romboutstoren. Misschien kom je onderweg wel de torenwachter of de stadsbeiaardier tegen.

Ruïnes van Villers

teambuilding a la carte
Ruïnes van de Abdij van Villers (vanaf €15/pp)

Eeuwenlang sleten honderden monniken hun dagen in de cisterciënzerabdij, al ging dat niet altijd over rozen.

In de loop van de 16de eeuw moesten ze verschillende keren de benen nemen, bijvoorbeeld toen Spaanse troepen het complex plunderden. De monniken lieten zich niet uit het lood slaan: ze keerden telkens terug en namen de draad weer op.

6. Kies je oldtimer

Mercedes SLK 200

oldtimer huren
Mercedes SLK, de topper onder de roadsters (vanaf €120 per dag)

Een cabrio ritje met open dak? Deze Mercedes SLK biedt met zijn prachtige rode interieur plaats voor 2 personen. Kortom een aanrader voor wie een comfortabele en betrouwbare speedster wenst.

Porsche 924

oldtimer huren teambuilding a la carte
Sportief gevoel met deze Porsche van 1983 (vanaf €150 per dag)

Mooie slanke, gestroomlijnde vormgeving (getekend door Nederlander Harm Lagaay) en bovendien redelijk praktisch in gebruik door grote kofferruimte, panoramische achterruit, neerklapbare achterbank en (beperkte) zitruimte voor 2 passagiers achterin.
Rijbeleving is lekker sportief door lage zit, fijne rauwe motor en prima wegligging (mede door optimale gewichtsverdeling: motor voorin, versnellingsbak, differentieel achterin).

Cadillac Fleetwood 1966

oldtimer huren
Back to the 60’s (vanaf €300 per dag)

Deze luxueuze topper biedt plaats voor 6 pers. Een wagen dat comfort en rust uitstraalt. Ondanks zijn grootte van bijna 6 meter is hij beter overzichtelijk dan de meeste nieuwe auto’s. Komt doordat de vinnen op hoogte doorlopen tot eind van de carrosserie wat een enorme ‘wauw-factor’ uitstraalt.

7. Catering

Ontbijt

Making waves - teambuilding by autobussencannaerts.be
Standaard ontbijt on the road (€7/pp)

Een simpel ontbijt, handig en duurzaam verpakt, met 2 sandwiches en 1 fruitsap voor onderweg.

Luxe ontbijt (€12/pp)

Geniet van een luxe ontbijt op een unieke locatie. Een gezellige brasserie tussen de groene planten waar u nadien huis en interieur inspiratie op kan gaan doen.

Lunch

Healthy & vegan lunch (vanaf €15/pp)

Smullen in stijl. Van buitengewone theetjes en fleurige drankjes tot healthy verwengerechten waarvan je je ogen niet kan afhouden. Huisgemaakt met smaak, veel liefde en het beste wat het seizoen te bieden heeft.

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische locaties.

Food sharing (vanaf €25/pp incl. drank)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

Sky lounge diner (vanaf €42/pp)

Sluit je dag af of begin je avond in stijl! Sky Lounge is geen aanrader voor mensen met hoogtevrees, maar wel voor iedereen die onze Belgische steden graag eens vanuit de lucht wil bewonderen. Ja, dat is de moeite waard, en al zeker met een lekker glaasje rosé en een menu vol appetijtelijke gerechten.

Diner

teambuilding a la carte
Vlaamse klassiekers (vanaf €25/pp)

Geniet van bijzonder lekkere Vlaamse klassiekers op een atypische locaties.

Food sharing (vanaf €25/pp incl. drank)

Foodsharing en cocktails? Een winnende combinatie als je het ons vraagt. Het hippe foodsharing is eigenlijk niets nieuws, denk maar aan tapas. Kies uit warme en koude tapas die wisselen per seizoen waar ook vegetariërs aan hun trekken komen met goed gevulde plankjes. Deze authentieke gerechtjes brengen je rechtstreeks naar het Zuiden.

In pizza we crust (vanaf €25/pp)

Zijn jullie echte pasta liefhebbers? Wij hebben de gezelligste Italiaanse restaurants voor jullie geselecteerd. Tijd om te wijnen, wijnen, wijnen!

Meatmenu (vanaf €49/pp)

De kwaliteit van het vlees bij Hof ter Molen is ongeëvenaard. Vleesliefhebbers weten dat, of moeten het ontdekken…

Kreeft- en visrestaurant (richtprijs €72/pp)

La Vista beschikt over een eigen homarium zodat de kreeften vers worden gemaakt.

Budgetteer uw teambuilding!

Creëer uw dagplanning op dit onderstaand formulier en kom aansluitend de prijsindicatie van uw teambuilding te weten. Om uw keuze te maken, verwijzen we u graag naar de linkerkolom ‘Onze lokale partners’. Deze biedt u de nodige beschrijvingen over de partners en hun activiteiten. De prijsindicatie op dit formulier limiteert zich tot 20 personen. Aanvragen voor grotere groepen kan u indienen via ‘Contactinfo’ – ‘Extra wensen’.

Dien uw aanvraag in, en wij contacteren u voor verdere verfijning.

Veel plezier!

0.00

Prijzen excl. BTW

Reserveren