Wat we voor uw bedrijf kunnen doen.


Comfortabel en stressvrij pendelen voor uw medewerkers?

De  trend is onomkeerbaar: niet meer, maar minder individueel vervoer wordt de toekomst!

Daarom brengt Autobussen Cannaerts een heel nieuwe en innovatieve dienst: “Vamos@Work”.
Voor u als werkgever, is Vamos@Work een slimme deel-bus als oplossing voor het woon-werkverkeer van uw werknemers. Voor uw medewerkers is Vamos@Work de luxe van stressvrij en comfortabel pendelen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak waarin wij u graag deze comfortabele kantoorbus voor uw kenniswerkers komen voorstellen.

 

 

 

Event? Teambuilding? Rondrit?

Met enkele autocars van diverse grootte en comfortniveau vindt u zeker het vervoer dat mooi aansluit bij de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf.  Desgewenst zorgt Autobussen Cannaerts voor bijkomende service: een ludieke of sportieve activiteit? Ontbijt aan boord? Hostessservice? Museum- of bedrijfsbezoek?  Ook daar kan voor gezorgd worden.

Onze autocars in de opvallende Vamos@Work uitvoering bieden u bovendien alle mogelijke modaliteiten om ook tijdens de rit productief te kunnen zijn, met vergader- en laptoptafels, wifi, laadpunten én heerlijke barista-koffie…

Contacteer ons voor alle inlichtingen en reserveer vandaag nog – snel en makkelijk – uw vervoer.

 

 

 

Bedrijfsvervoerplannen – i.s.m. Vamos, ‘ontwart verkeersknopen’.

Analyse
Eigen gecertificeerde bedrijfsvervoerplanners maken een grondige analyse van uw bestaande vervoerssituatie: woonclusters in kaart brengen (bijv. voor carpool), bereikbaarheids- en mobiliteitsprofielen opstellen, bestaande faciliteiten in kaart brengen. Verder maken we een blauwdruk van de heersende bedrijfscultuur inzake mobiliteit en wordt gepolst naar een objectieve en subjectieve veranderingsbereidheid. Deze resultaten zetten wij om in conclusies die u in een overzichtelijk verslag worden voorgelegd.

Bedrijfsvervoeradvies

Onze analyse vormt de basis voor ons advies aan u: welk vervoer past het beste in uw situatie? Met welke bedrijven kan worden samengewerkt? Wat moet worden geregeld? Zijn er aanpassingen nodig in het bedrijfsbeleid? Nieuwe investeringen? Hoeveel kosten kan u besparen? In samenspraak met het management werken wij een professioneel bedrijfsvervoerplan uit.

Change Management – i.s.m. Vamos, ‘ontwart verkeersknopen‘.

De introductie en uitvoering van het bedrijfsvervoerplan vraagt voorbereiding: zo willen uw medewerkers weten wat dat voor he betekent? Hoe ziet het aanbod eruit? Welke veranderingen brengt dar voor mij mee? Wat heb ik hierbij te winnen of verliezen? Een change management, noodzakelijk om een bedrijfsvervoerplan succesvol te implementeren, wordt door Autobussen Cannaerts ondersteund met een doordachte sensibiliserings- en informatiecampagne.

Case: bereikbaarheid

Maatwerkbedrijf Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. Vaak hebben deze personen geen eigen vervoer. Met een eigen shuttledienst verzorgt Autobussen Cannaerts dagelijks het woon-werkvervoer, waarbij de werknemers vanuit enkele centrale ophaalpunten naar de bedrijfsingang worden gebracht.

 

Aarzel niet en contacteer ons voor meer inlichtingen!