Een andere bestemming in gedachten?

De reisinspiratie hiernaast is slechts een minimale weergave van onze mogelijkheden. Denkt u aan een andere bestemming of zit u met het idee om een autocar te huren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
DISNEYLAND
daguitstap disney

Disneyland Parijs

Vanaf€79
1 dag
All-inclusive daguitstap naar het magische Disneyland Parijs!   Autobussen Cannaerts...
PHANTASIALAND
Autobussen Cannaerts - pretparken - Phantasialand - dagtrips

Phantasialand

Vanaf€89
1 Dag
All inclusive dagtrip naar het phantastische Phantasialand   Autobussen Cannaerts...
VOLZET
autobussen-cannaerts-dagtrip-disneyland-parijs

Disneyland Parijs

Vanaf€79
1 Dag
All inclusive dagtrip naar het magische Disneyland Parijs!   Autobussen...
COMING SOON
Autobussen Cannaerts - pretparken - Efteling - dagtrips

Efteling

Vanaf€49
Wij brengen u naar het magische Efteling voor dagen vol...

Pretparken zitten in het reisaanbod van autobussen Cannaerts. Deze voeren je zorgeloos en onbekommerd mee naar nieuwe verkenningen. Is er iets prettiger dan ruimte en tijd hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, om onverwachte bestemmingen te ontdekken, verrassende verhalen te beluisteren, mooie momenten te delen met reisgenoten … Dàt is de essentie van reizen met de bus!

Daarom maakt Autobussen Cannaerts graag werk van uw groepsuitstap of excursie naar een pretpark en biedt u daguitstappen en meerdaagse reizen aan met een ‘plus’. U vindt hier boeiende, mooie, prettige, verrassende of zelfs verbluffende bestemmingen. Elke reis die we u voorstellen passen we desgewenst aan uw interesses of mogelijkheden aan: had u er graag een maaltijd, gids of rondleiding bij? Dat kan. Een vroeg ontbijt aan boord, een stopplaats op dat unieke uitkijkpunt, een geleid bezoek bij een museum van uw keuze? Ook dat kan.

De vele pretparken in binnen- en buitenland staan garant voor uren plezier voor jong en oud. Met de kleinkinderen een pretpark als de Efteling, Disneyland Parijs of Phantasialand bezoeken is een boeiende belevenis voor zowel de kleinkinderen als de grootouders. Pret en plezier gegarandeerd. Als verrassing voor een jubileum de kinderen en kleinkinderen op een pretpark trakteren is een dag vol memorabele herinneringen schenken. Gegarandeerd jarenlang herinneringen ophalen!

Neem gerust een kijkje in ons reisaanbod, laat u inspireren en stap aan boord… en vindt u niet de juiste uitstap in ons reisaanbod, contacteer ons dan zeker met uw voorstel of eventuele aanpassing.  Autobussen Cannaerts heet u alvast welkom en wenst u een geslaagde uitstap!

Reserveren