Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Op zoek naar een shuttle voor uw event?

Onvoldoende parking, wetgeving, veiligheidsproblemen,… Bij het managen van verkeer, voetgangers en mobiliteit bij evenementen komt een heleboel organisatie kijken. Al deze ‘problemen’ worden al snel verleden tijd met onze duurzame mobiliteitsoplossing: busvervoer op maat van uw event en bezoekers.

Maar eerst helpen wij u zelf graag op weg met enkele praktische tips en ideeën;

Hoe groter het evenement, hoe groter de impact op de omgeving – en hoe belangrijker het is om de verplaatsingen naar, op en weer terug van het event te managen.

Dat begint bij de vraag: hoe krijg je de bezoekers vlot en veilig bij het evenement? Hoeveel extra openbaar vervoer is er nodig? Hoeveel extra parkeerplaatsen? Omdat de meeste buitenevenementen gratis toegankelijk zijn, is er geen ticketverkoop en is er minder goed inzicht in het te verwachten aantal bezoekers.

Deze organisatie vereist actie op drie werkvelden:

  1. Mobiliteitsmanagement: Hoe houden we ze uit de spits? Kunnen we autorijdende bezoekers verleiden om in ieder geval multimodaal te reizen, door bijvoorbeeld vanaf een P+R-locatie de bus te nemen?
  2. Verkeersmanagement: Hoe managen we het extra aanbod van verkeer op de weg? Hoe vangen we het uitvallen van toegangswegen, doorgaande wegen en knooppunten op? Welke opleidingen stellen we voor?
  3. Crowdmanagement: Hoe geleiden we de grote voetgangersstromen in het evenementengebied? In welke regelscenario’s en evacuatieroutes moeten we voorzien?

Al deze organisatie ‘problemen’ worden al snel verleden tijd met onze duurzame mobiliteitsoplossing: busvervoer op maat van jouw event en bezoekers.

Ons team van Autobussen Cannaerts stippelt met u de beste routes uit en bepaalt, samen met u, de gewenste opstapplaatsen. Wij maken dan een ecologische en duurzame, vervoersdienst op maat voor u aan.

Het event wordt vervolgens op onze website ons reisaanbod geplaatst. Voorzie je zelf een mobiliteitsoplossing voor je muziekevenement of festival? Ook dan kunnen we je helpen bij de verkoop van vervoerstickets en plaatsen we je event op onze site

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een duurzame mobiliteitsoplossing? Contacteer ons!Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.