neoplan cityliner - autobus huren

“Neoplan Cityliner” is Coach of the year

“Neoplan Cityliner” is Coach of the year

 

En de winnaar is… de NEOPLAN Cityliner Platinum! Internationale journalisten uit 22 landen hebben de NEOPLAN Cityliner Platinum uitgeroepen tot ‘Coach of the Year 2022’. De jury was bijzonder onder de indruk van het totaalconcept van prestaties, zuinigheid, veiligheid, comfort en het tijdloze design. 

 

Het totaalpakket is goed: NEOPLAN Cityliner overtuigt in alle opzichten

 

Begin september heeft de jury van deskundigen vier busfabrikanten uit heel Europa verwelkomt bij de ‘Coach Euro Test’ in Bled in Slovenië. Na een intensieve testweek – inclusief tal van rijervaringen en lange gesprekken – was het oordeel van de jury duidelijk: de NEOPLAN Cityliner is de nieuwe ‘Coach of the Year’.

 

De internationale jury was vooral onder de indruk van het harmonieuze totaalpakket van zuinigheid, comfort, design en veiligheid.

 

“De NEOPLAN Cityliner Platinum heeft indruk op ons gemaakt met zijn zuinige en tegelijkertijd krachtige en dynamische rijgedrag”, aldus juryvoorzitter Tom Terjesen. Speciale vermelding verdient de krachtige aandrijflijn met moderne Euro 6 zescilindermotor en de nieuwe automatische ZF Ecolife Coach 2 6-versnellingsbak. Deze combinatie is ontworpen voor gebruik in streekbussen en touringcars en is bijzonder geschikt voor veeleisende trajecten met steile hellingen en krappe bochten. Voortdurend remmen en krachtig optrekken vereist veelvuldig schakelen binnen zeer korte tijd. Vooral in dit soort situaties scoort de EcoLife Coach punten dankzij zijn hoge efficiëntie. Ook overtuigend: de soepele en efficiënte acceleratie zonder onderbreking van de trekkracht bij het schakelen.

 

Onze Neoplan Cityliner als slimme kantoorbus voor uw bedrijf

 

Autobussen Cannaerts lanceert een nieuwe mobiliteitsoplossing: Vamos@Work. Ziet u uw personeelsleden het liefst ontspannen en toch productief toekomen op het werek? Klinkt een rechtstreekse verbinding naar uw kantoorzone of werkplaats als muziek in de oren? Lijkt het u zelf wel wat om in de file te kunnen werken met de functionaliteiten van een kantoor? Maak dan kennis met Vamos@Work, de slimme kantoorbus naar uw werkplek.

Het doel? Een haalbare verbetering voor de bereikbaarheid van uw bedrijf, met een duidelijk lagere TCO dan de bedrijfsauto én een aanzienlijke troef in de “war on talent”.

Ook geïnteresseerd in Vamos@Work als duurzame, productieve optie voor het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wij lichten u graag de intermodale mogelijkheden van Vamos@Work toe met onze experts en partners, klik hier voor meer info. U krijgt een antwoord op uw vragen, en kan in primeur de kantoor- en comfortfaciliteiten van deze “state-of-the-art” bus uittesten tijdens een kennismakingsrit.

 

Wij zijn heel fier dat onze keuze bevestigd wordt door de autocar experts.

Op de website vindt u een overzicht van onze huidige vloot terug.

Veel reisplezier!

kantoorbus woon werk verkeerReserveren