Autobussen Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Kantoorbussen naar Diegem en Zaventem

Werk je in Diegem of Zaventem en verlies je elke dag veel kostbare tijd met het pendelen? Dan is Vamos@Work, ofwel de kantoorbus voor meerdere bedrijven, misschien wel dé oplossing. Zo kan je ook werken op de weg van en naar je werk. Vanaf 2 oktober rijden er twee kantoorbussen per dag naar de bedrijvenzones in Diegem en Zaventem, één vanuit Boutersem en één vanuit Wommelgem. 

Een kantoorbus is een bus die zo ingericht is dat mensen erin kunnen werken. Grootwarenhuisketen Colruyt in Halle experimenteerde al met succes met het concept.Daar zijn de werknemers zo enthousiast dat het proefproject verlengd werd. De kantoorbussen van Vamos@Work zijn bedoeld voor meerdere bedrijven. De bedrijven kiezen zelf hoeveel plaatsen ze reserveren voor hun werknemers. De werknemers zelf kunnen tijdens de rit reeds werken en besparen zo tijd uit die ze anders verliezen aan files hun woon-werkverplaatsing.

Als werkgeversorganisatie ondersteunt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant dit project omdat het een groot economisch en filegevoelig knooppunt van ons land bereikbaar maakt op een manier die het autosolisme tegengaat. Bovendien vormt deze vervoerswijze een interessante opstap naar alternatieven die broodnodig zullen zijn wanneer er gewerkt wordt aan de Brusselse ring (R0). Door meer auto’s van de baan te halen, wordt het uitdijende fileleed verzacht.

Klaartje Van Rompaey – 15 september 2017

www.ringtv.beWe missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer