Een andere bestemming in gedachten?

De reisinspiratie hiernaast is slechts een minimale weergave van onze mogelijkheden. Denkt u aan een andere bestemming of zit u met het idee om een autocar te huren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
DISNEYLAND
daguitstap disney

Disneyland Parijs

Vanaf€79
1 dag
All-inclusive daguitstap naar het magische Disneyland Parijs!   Autobussen Cannaerts...
PHANTASIALAND
Autobussen Cannaerts - pretparken - Phantasialand - dagtrips

Phantasialand

Vanaf€89
1 Dag
All inclusive dagtrip naar het phantastische Phantasialand   Autobussen Cannaerts...
KAMPING KITSCH

Kamping Kitsch Club

Vanaf€25
1 Dag
Busvervoer naar Kamping Kitsch Club   Op zoek naar veilig...
VOLZET
autobussen-cannaerts-dagtrip-disneyland-parijs

Disneyland Parijs

Vanaf€79
1 Dag
All inclusive dagtrip naar het magische Disneyland Parijs!   Autobussen...
COMING SOON
londenenharrypotter

Londen & Harry Potter Studio

Visit Londen & Harry Potter Studio   Neem een kijkje...
COMING SOON
Autobussen Cannaerts-wordt-champagne-expert

Champagne bezoek

Vanaf€249
1 dag
(Word) Champagne expert!   Tijdens deze all inclusive tour laat...
COMING SOON
Autobussen Cannaerts - pretparken - Efteling - dagtrips

Efteling

Vanaf€49
Wij brengen u naar het magische Efteling voor dagen vol...

Met de daguitstappen van autobussen Cannaerts laat je je zorgeloos en onbekommerd meevoeren naar nieuwe verkenningen.  Niets is prettiger dan ruimte en tijd hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, om onverwachte bestemmingen te ontdekken, verrassende verhalen te beluisteren, mooie momenten te delen met reisgenoten … Ook dàt is de essentie van reizen met de bus!

Daarom maakt Autobussen Cannaerts graag werk van uw groepsuitstap of excursie en biedt u daguitstappen en meerdaagse reizen aan met een ‘plus’. U vindt hier boeiende, mooie, prettige, verrassende of zelfs verbluffende bestemmingen. Elke reis die we u voorstellen passen we desgewenst aan uw interesses of mogelijkheden aan: had u er graag een maaltijd, gids of rondleiding bij? Dat kan. Een vroeg ontbijt aan boord, een stopplaats op dat unieke uitkijkpunt, een geleid bezoek bij een museum van uw keuze? Ook dat kan.

Autobussen Cannaerts is in de Mechelse regio bekend voor zijn unieke daguitstappen. Kleine of grote groepen, scholen, verenigingen en bedrijven doen een beroep op onze expertise. Daguitstappen in binnen- en buitenland behoren tot de vele mogelijkheden en vind je terug in ons aanbod. Laat u in vervoering brengen door ons excellent reisaanbod.

Neem gerust een kijkje bij onze daguitstappen in ons reisaanbod, laat u inspireren en stap aan boord… en vindt u de juiste uitstap niet in ons reisaanbod, contacteer ons dan zeker met uw voorstel of eventuele aanpassing. We realiseren zeker de daguitstap die ook bij jouw wensen past. Autobussen Cannaerts heet u alvast welkom en wenst u een geslaagde uitstap!

Reserveren