bespaar op schoolreis

Bespaar op uw schoolreis met deze 5 tips

Bespaar op uw schoolreis met de volgende 5 tips:

 

Een schoolreis organiseren wordt meer en meer een oefening in bezuinigen en budgetbeheer. Denk maar aan ellenlange files, een overbelast milieu, olieprijzen die de pan uitswingen… Daarom zetten wij graag 5 tips voor u op een rij en bespaar op uw schoolreis: 

Bij Autobussen Cannaerts trachten we voor u de meest comfortabele, voordelige en milieuvriendelijke oplossing te vinden. We zetten u al graag op het goede spoor met enkele tips die uw busreis niet alleen flink wat goedkoper maken, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu.

    • Combineer verschillende bestemmingen: terwijl de kleintjes het Boudewijnpark bezoeken, kunnen de grotere leerlingen het historisch centrum van Brugge ontdekken.
    • Kies een bestemming dichtbij, dit bespaart u brandstof, tijd en het is beter voor het milieu.
    • Probeer uw bus tijdig te reserveren.
    • Waarom de schoolreis niet plannen tijdens het laagseizoen (november tot februari)? De prijzen zijn dan immers een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen.
    • Om een optimale bezetting van de bus te bekomen, kan u verschillende groepen van eenzelfde bus gebruik laten maken.

 

Op de website vindt u een groot aanbod van reizen terug. Dit kan u al op weg helpen met de ideale bestemmingen voor u en uw leerlingen te vinden.

U kan deze tips makkelijk aan het prikbord in uw lerarenkamer hangen ter informatie.

Voor schoolreis inspiratie kan u steeds contact opnemen met onze collega, Margaux Cannaerts.

Veel reisplezier!

 Veiligste bus van België!

Autobussen Cannaerts zet al een hele tijd resoluut in op Corona preventie om het voor hun passagiers zo veilig mogelijk te maken.

Autobussen Cannaerts gaat in 2021 een stapje verder en ging een samenwerking aan met de firma Coated.

Dankzij de antibacteriële en -virale behandeling van Coated mogen wij heel trots zeggen dat wij de veiligste bus van België ter beschikking hebben in ons wagenpark.

                                                           Safety first!

Meer informatie vind je hier.