Bedrijfsvervoerplannen

Analyse

Eigen gecertificeerde bedrijfsvervoerplanners maken een grondige analyse van uw bestaande vervoerssituatie: woonclusters in kaart brengen (bijv. voor carpool), bereikbaarheids- en mobiliteitsprofielen opstellen, bestaande faciliteiten in kaart brengen. Verder maken we een blauwdruk van de heersende bedrijfscultuur inzake mobiliteit en wordt gepolst naar een objectieve en subjectieve veranderingsbereidheid. Deze resultaten zetten wij om in conclusies die u in een overzichtelijk verslag worden voorgelegd.

Bedrijfsvervoeradvies

Onze analyse vormt de basis voor ons advies aan u: welk vervoer past het beste in uw situatie? Met welke bedrijven kan worden samengewerkt? Wat moet worden geregeld? Zijn er aanpassingen nodig in het bedrijfsbeleid? Nieuwe investeringen? Hoeveel kosten kan u besparen? In samenspraak met het management werken wij een professioneel bedrijfsvervoerplan uit.

Change Management

De introductie en uitvoering van het bedrijfsvervoerplan vraagt voorbereiding: zo willen uw medewerkers weten wat dat voor he betekent? Hoe ziet het aanbod eruit? Welke veranderingen brengt dar voor mij mee? Wat heb ik hierbij te winnen of verliezen? Een change management, noodzakelijk om een bedrijfsvervoerplan succesvol te implementeren, wordt door Autobussen Cannaerts ondersteund met een doordachte sensibiliserings- en informatiecampagne.

Vamos, 'ontwart verkeersknopen'

Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.