autobussen cannaerts werft aan

Autobussen Cannaerts werft aan: zijn wij jouw volgende halte?

Autobussen Cannaerts werft aan: zijn wij jouw volgende halte?

Zoek je een job als buschauffeur? Zie je jezelf aan het stuur van een grote touringcar? Dan zijn wij op zoek naar elkaar! Autobussen Cannaerts voert opdrachten uit voor verschillende klanten en heeft dus ook veel verschillende types ritten. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs die houden van veel variatie en die met de glimlach verschillende groepen klanten tevreden willen maken. Je werkt voornamelijk van maandag tot vrijdag maar weekend- en ochtendwerk schrikt je niet af.

Jouw profiel

– Je bent in het bezit van rijbewijs D en geldige code 95

    •  Je maakt je verstaanbaar in de Nederlandse taal voor je reizigers
    •  Je hebt al een eerste ervaring met de bus of je hebt al een stage gevolgd in België
    •  Je bent flexibel en communicatief ingesteld

Wie een bus huurt, krijgt er een chauffeur bij. Onze chauffeurs doen vaak dagtrips, maar ook meerdaagse reizen kunnen voorkomen. Ze ontvangen passagiers en helpen hen waar nodig. De chauffeurs van een touringcar zijn er om het comfort van onze reizigers te bewaken en hen veilig op hun bestemming te brengen. Elk type chauffeur heeft een eigen soort werk, maar voor alle chauffeurs geldt dat ze zelfstandig en nauwkeurig werken en stipt, klantvriendelijk en flexibel zijn. Ze zijn sociaal en contactvaardig en kunnen zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Afspraken nakomen is heilig voor hen.

Wij bieden jou

 

Wij bieden je een gevarieerde functie binnen een familiebedrijf met ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Wij streven naar verbetering en groei elke dag zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.

  •  Contract bepaalde duur
  •  Stabiele job in jouw buurt
  •  Een bus die je mag meenemen naar huis
  • Correcte en stipte verloning

 

Interesse om deel uit te maken van ons team? Kom gerust langs voor een tas koffie en laten we elkaar beter leren kennen!

Vul gerust je gegevens in via deze link of stuur een mailtje naar margaux@autobussencannaerts.be.


Reserveren