Autobussen Cannaerts vervoert 160 mensen coronaproof.

De week van mobiliteit: “160 mensen Corona proof vervoeren? Het is mogelijk!”

De week van mobiliteit: “Autobussen Cannaerts vervoert 160 mensen Coronaproof”

Autobussen Cannaerts vervoert 160 mensen coronaproof. De Corona periode was nog nooit zo’n zware periode voor de autocar sector. Het werk binnen de sector is met ongeveer 85% weggevallen. Autobussen Cannaerts heeft het geluk om dagelijks het woon-werk verkeer te mogen verzorgen van personeel actief in de voeding- en farmasector. Zo werden er 160 mensen Coronaproof vervoert tijdens het woon-werk verkeer. Hun dagelijks kuisprocedure en de compartimentering worden geapprecieerd door de klanten om de sanitaire veiligheid te optimaliseren. 

Tijdens de week van de mobiliteit belicht het autocar bedrijf graag dat de klanten die gebruik maken van het woon-werk verkeer per autocar: 2 ton CO2 per dag bespaart, geen parking problemen ervaren en de werknemers stressvrij en klokvast op het werk zijn.

Bovendien is deze kost 120% fiscaal aftrekbaar én bovendien trekt u volledig uw BTW hiervan terug.

Ervaart u mobiliteitsproblemen? Florent Cannaerts, mobiliteitsexpert, helpt u graag verder met het zoeken naar een gepaste oplossing voor uw bedrijf.

Autobussen Cannaerts heeft niet alleen geïnvesteerd in fysieke aanpassingen, maar ook in digitale oplossingen om het reserveringsproces en de communicatie te stroomlijnen. Passagiers kunnen eenvoudig online reserveren en ontvangen tijdig updates over gezondheidsrichtlijnen en eventuele wijzigingen in dienstregelingen.

De inspanningen van Autobussen Cannaerts gaan verder dan alleen het vervoeren van mensen; het bedrijf draagt actief bij aan het creëren van een veilige en gezonde reisomgeving voor iedereen. In deze onzekere tijden biedt Autobussen Cannaerts een betrouwbare partner voor grootschalig vervoer, waarbij de gezondheid en het welzijn van passagiers altijd voorop staan.

“Enkele jaren geleden verloren wij belangrijke ritten voor De Lijn, waardoor onze focus werd gezet op het woon-werk verkeer, zegt Florent.” Daardoor konden zij tijdens de pandemie blijven rijden voor bepaalde klanten.

Bent u als werkgever benieuwd welke voordelen er nog zijn om uw personeel te laten genieten van veilig woon-werk verkeer? Neem gerust met ons contact op voor meer info.Reserveren