coronaproof vervoer

De week van mobiliteit: “160 mensen Corona proof vervoeren? Het is mogelijk!”

De week van mobiliteit: “160 mensen Corona proof vervoeren? Het is mogelijk!”

De Corona periode was nog nooit zo’n zware periode voor de autocar sector. Het werk binnen de sector is met ongeveer 85% weggevallen. Autobussen Cannaerts heeft het geluk om dagelijks het woon-werk verkeer te mogen verzorgen van personeel actief in de voeding- en farmasector. Zo werden er 160 mensen Coronaproof vervoert tijdens het woon-werk verkeer. Hun dagelijks kuisprocedure en de compartimentering worden geapprecieerd door de klanten om de sanitaire veiligheid te optimaliseren. 

Tijdens de week van de mobiliteit belicht het autocar bedrijf graag dat de klanten die gebruik maken van het woon-werk verkeer per autocar: 2 ton CO2 per dag bespaart, geen parking problemen ervaren en de werknemers stressvrij en klokvast op het werk zijn.

Bovendien is deze kost 120% fiscaal aftrekbaar én bovendien trekt u volledig uw BTW hiervan terug.

Ervaart u mobiliteitsproblemen? Florent Cannaerts, mobiliteitsexpert, helpt u graag verder met het zoeken naar een gepaste oplossing voor uw bedrijf.

“Enkele jaren geleden verloren wij belangrijke ritten voor De Lijn, waardoor onze focus werd gezet op het woon-werk verkeer, zegt Florent.” Daardoor konden zij tijdens de pandemie blijven rijden voor bepaalde klanten.

Bent u als werkgever benieuwd welke voordelen er nog zijn om uw personeel te laten genieten van veilig woon-werk verkeer? Neem gerust met ons contact op voor meer info.Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.