Corona veiligste bus van België bij Autobussen Cannaerts

Autobussen Cannaerts rijdt met Corona-veiligste bus van België!

Autobussen Cannaerts rijdt met Corona-veiligste bus van België!

Samen op weg naar een hoopvol en veiliger 2021? Autobussen Cannaerts zet al een hele tijd resoluut in op Corona preventie om het voor hun passagiers zo veilig mogelijk te maken. Zo werden er heel snel plexi schermen geplaatst, werd er een aangepaste reinigingsprocedure voorzien en werden er duidelijke pictogrammen geplaatst aan boord. Autobussen Cannaerts gaat in 2021 een stapje verder en ging een samenwerking aan met de firma Coated uit Hombeek. “Dankzij de antibacteriële en -virale behandeling van Coated mogen wij heel trots zeggen dat wij de veiligste bus van België ter beschikking hebben in ons wagenpark.” zegt Margaux Cannaerts, business developer. 

Alle contactvlakken werden in de bus behandeld met deze innovatieve coating. Bovendien kon door een nieuwe techniek de stoffen bekledingen ook genieten van een laagje nanotechnologie.

“Het toestel produceert een zeer fijne nevel die statisch geladen wordt bij het verlaten van het toestel, hierdoor wordt de nevel als het ware aangetrokken door de te behandelen oppervlakken. Zo krijg je een zeer egale en effectieve verspreiding”, zegt Guy Verley, zaakvoerder van Coated.

De bedoeling is, naast de standaard reinigingsprocedures, dat het hygiëne veiligheid verhoogt en de kans op besmetting verlaagd. Preventie van het hoogste niveau. Het unieke concept kreeg heel wat aandacht van de pers. Benieuwd naar de interviews en extra informatie? Op de website van RTV kan je de volledige video bekijken.

Autobussen Cannaerts en Coated uit Hombeek gingen ‘lokaal’ en geven 2021 alvast een veilige start!

Meer informatie en contactgegevens van Coated vind je hier.

Benieuwd naar welke Corona maatregelen Autobussen Cannaerts nog heeft genomen? Klik dan zeker op deze link.Reserveren