Autobussen Cannaerts legt kantoorbussen in naar Diegem en Zaventem

Kantoorbussen naar Diegem en Zaventem

Werk je in Diegem of Zaventem en verlies je elke dag veel kostbare tijd met het pendelen? Dan is Vamos@Work, ofwel de kantoorbus voor meerdere bedrijven, misschien wel dé oplossing. Zo kan je ook werken op de weg van en naar je werk. Vanaf 2 oktober rijden er twee kantoorbussen per dag naar de bedrijventerreinen in Diegem en Zaventem, één vanuit Boutersem en één vanuit Wommelgem. 

Een kantoorbus is een bus die zo ingericht is dat mensen erin kunnen werken. Grootwarenhuisketen Colruyt in Halle experimenteerde al met succes met het concept. Daar zijn de werknemers zo enthousiast dat het proefproject verlengd werd. De kantoorbussen van Vamos@Work zijn bedoeld voor meerdere bedrijven. De bedrijven kiezen zelf hoeveel plaatsen ze reserveren voor hun werknemers. De werknemers zelf kunnen tijdens de rit reeds werken en besparen zo tijd uit die ze anders verliezen aan files hun woon-werkverplaatsing.

Als werkgeversorganisatie ondersteunt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant dit project omdat het een groot economisch en filegevoelig knooppunt van ons land bereikbaar maakt op een manier die het autosolisme tegengaat. Bovendien vormt deze vervoerswijze een interessante opstap naar alternatieven die broodnodig zullen zijn wanneer er gewerkt wordt aan de Brusselse ring (R0). Door meer auto’s van de baan te halen, wordt het uitdijende fileleed verzacht.

Klaartje Van Rompaey – 15 september 2017

www.ringtv.beHumanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.