Touringcar Corona Class 56 plaatsen

Ben je op zoek naar een touringcar voor jouw activiteiten? Dat kan met onze Bova Futura met 56 plaatsen. In deze bus kan je comfortabel zitten tot wel 56 personen. Laat je zakken in de aangename zetels en geniet van bij het begin van je uitstap. Onze touringcars zijn de ideale manier om verre en dichte verplaatsingen te maken. Je reist met onze touringcar comfortabel, veilig en efficiënt. Het perfecte vervoersmiddel voor je groep. Maak je busreis nog beter en huur een bus bij Autobussen Cannaerts.

Vaak geldt: Hoe verder de verplaatsing, hoe meer bagage. Dankzij de grote bagageruimte hoef je je geen zorgen te maken over een tekort aan plaats. Heb je toch niet voldoende plaats. Een bus huren is altijd een goed idee!

Denkt u er aan om een bus te huren voor uw teambuildingactiviteiten? Speciaal hiervoor hebben wij ook reeds een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Interesse? Stel hier uw teambuilding samen en je ziet meteen hoeveel budget je moet voorzien! Hieronder kan u de technische kenmerken van deze autobus bezichtigen. Met Autobussen Cannaerts reis je in alle comfort.

Zit u met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Kenmerken

  • Wifi (op aanvraag)
  • Catering/hostesse (op aanvraag)
  • Koelkast
  • COVID 19 schermen & handgel
  • Veiligheidsgordels
  • DVD-TV met USB
  • Radio CD Micro

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE TEAMBUILDINGACTIVITEIT?

Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.