Autobussen Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

5 tips om te besparen op uw schoolreis

Ellenlange files, een overbelast milieu, olieprijzen die de pan uitswingen… Een schoolreis organiseren wordt meer en meer een oefening in bezuinigen en budgetbeheer. Daarom zetten wij graag 5 tips voor u op een rij waarop u makkelijk kan besparen. 

Bij Autobussen Cannaerts trachten we voor u de meest comfortabele, voordelige en milieuvriendelijke oplossing te vinden. We zetten u al graag op het goede spoor met enkele tips die uw busreis niet alleen flink wat goedkoper maken, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu.

  • Combineer verschillende bestemmingen: terwijl de kleintjes het Boudewijnpark bezoeken, kunnen de grotere leerlingen het historisch centrum van Brugge ontdekken.
  • Kies een bestemming dichtbij, dit bespaart u brandstof, tijd en het is beter voor het milieu.
  • Probeer uw bus tijdig te reserveren.
  • Waarom de schoolreis niet plannen tijdens het laagseizoen (november tot februari)? De prijzen zijn dan immers een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen.
  • Om een optimale bezetting van de bus te bekomen, kan u verschillende groepen van eenzelfde bus gebruik laten maken.

Op de website vindt u een groot aanbod van reizen terug. Dit kan u al op weg helpen met de ideale bestemmingen voor u en uw leerlingen te vinden.

U kan deze tips makkelijk aan het prikbord in uw lerarenkamer hangen ter informatie.

Veel reisplezier!

 We missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer