Autocars Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Supportersbus met stenen bekogeld

Op 13 augustus 2017 werd onze autocar, die De Ratten vervoerde na de match Beerschot Wilrijk-Lierse, het mikpunt van een bende voetbal-hooligans. Verschillende ruiten gingen aan barsten en scherven. De ernst van de zaak en het brute geweld waarmee deze gemaskerde bende te werk ging deden heel wat stof opwaaien in pers en op sociale media.

Artikel Het Laatste Nieuws

Videofragment ATV

Videofragment VTM Nieuws (link verlopen)

Videofragment Het Journaal (link verlopen)We missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer