Autobussen Cannaerts - Mechelen - Neoplan cityliner - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Office on Wheels: een rendabel businessmodel

7 juni 2017 – http://www.robtv.be/nieuws/leuven/rijdend-kantoor

Op 7 juni nam Autobussen Cannaerts deel aan de informatiesessie over de nieuwe mobiliteitsdienst “Office On Wheels“. Deze dienst werd door de beroepsfederatie van Autobus- en Autocaruitbaters BAAV, in samenwerking met Antwerp Management School en het Agentschap Innoveren en Ondernemen, in het najaar van 2016 als testcase gelanceerd bij Colruyt. Na enkele maanden proefrijden blijkt dit initiatief een succesvol business model te worden, met “wins” voor zowel werknemers, werkgevers als de maatschappij. Dat méér werkgevers interesse hebben in deze mobiliteitsdienst, mag blijken uit het feit dat inmiddels ook Ernst & Young een dergelijke Office on Wheels voor zijn medewerkers organiseert.

Vandaag werd “Office on Wheels”, dat als hoogwaardig kwaliteitslabel de kantoorbus op de markt wil zetten, aan het publiek voorgesteld. Ook Autobussen Cannaerts was erbij en zal deel uitmaken van het consortium van bedrijven dat dergelijke kantoorbussen, onder het merk “Office on Wheels”, aanbiedt.Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.