Autobussen Cannaerts - Mechelen - Neoplan cityliner - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Office on Wheels: een rendabel businessmodel

7 juni 2017 – http://www.robtv.be/nieuws/leuven/rijdend-kantoor

Op 7 juni nam Autobussen Cannaerts deel aan de informatiesessie over de nieuwe mobiliteitsdienst “Office On Wheels“. Deze dienst werd door de beroepsfederatie van Autobus- en Autocaruitbaters BAAV, in samenwerking met Antwerp Management School en het Agentschap Innoveren en Ondernemen, in het najaar van 2016 als testcase gelanceerd bij Colruyt. Na enkele maanden proefrijden blijkt dit initiatief een succesvol business model te worden, met “wins” voor zowel werknemers, werkgevers als de maatschappij. Dat méér werkgevers interesse hebben in deze mobiliteitsdienst, mag blijken uit het feit dat inmiddels ook Ernst & Young een dergelijke Office on Wheels voor zijn medewerkers organiseert.

Vandaag werd “Office on Wheels”, dat als hoogwaardig kwaliteitslabel de kantoorbus op de markt wil zetten, aan het publiek voorgesteld. Ook Autobussen Cannaerts was erbij en zal deel uitmaken van het consortium van bedrijven dat dergelijke kantoorbussen, onder het merk “Office on Wheels”, aanbiedt.We missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer