Autobussen Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Nieuw concept: kantoorbus voor meedere bedrijven

Vanaf 2 oktober zullen er twee kantoorbussen naar de bedrijventerreinen van Diegem en Zaventem rijden. Vandaag werd het project voorgesteld. Bedoeling is dat werknemers op de bus al volop kunnen werken tijdens de files en zo tijd besparen die ze anders verliezen aan files tijdens hun woon-werkverplaatsing. Hun werkuren beginnen al op de bus!

In tegenstelling tot een bus voor één bedrijf, kan er via Vamos@Work op maat gewerkt worden. Bedrijven kiezen zelf hoeveel plaatsen ze reserveren voor hun werknemers. Er zullen twee kantoorbussen rijden, en dat tweemaal per dag, vanuit twee opstappunten naar de bedrijventerreinen van Diegem en Zaventem. Een eerste verbinding verloopt vanaf de Park&Rides-zones van Wommelgem en vervolgens Kontich naar Diegem en Zaventem. De andere bus vertrekt vanuit Boutersem.

Verplaatsingstijd wordt werktijd

Als werkgeversorganisatie ondersteunt Voka dit project. “Veel mensen die naar hun werk rijden zitten alleen in de wagen, door ze gebruik te laten maken van een kantoorbus, is het niet alleen ecologischer beter, maar kan je ook al beginnen werken op de bus. Je woon-werktijd geldt als werktijd. Als werknemer spaar je heel veel tijd uit, en als werkgever krijg je mensen die het minder erg vinden om zo lang onderweg te zijn naar hun job”, zegt Kasper Demol van Voka.

www.vrt.beWe missen jullie!

Door Corona werden de meeste uitstappen van onze klanten, helaas geannuleerd. Wij hebben het geluk om het woon-werkverkeer te mogen verzorgen voor de Helden van Corona, de 2e lijnsmedewerkers die actief zijn in de voedingsector.

Hierdoor hebben we een ervaring opgebouwd om “Flatten The Curve” toe te passen in ons bedrijf, voor onze klanten. Zo hebben we een aangepaste kuisprocedure opgesteld op basis van ammoniak en Dethol, daarnaast beschikken wij over mondmaskers en handgel. Onze bussen worden dagelijks grondig gereinigd. Onze chauffeurs hebben een sensibiliseringsvideo  ontvangen waarin deze procedure wordt uitgelegd. De gezondheid van onze chauffeurs en klanten zijn prioriteit.

De laatste innovatie het bevestigen van plexiglas om sociale afstand in te perken in compartimentering. Zodoende kunnen we de capaciteiten van onze bussen optrekken van 24% naar 39%

Lees meer