Autobussen Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Kantoorbus voor meedere bedrijven

Kantoorbus voor meerdere bedrijven

Vandaag werd het project van de kantoorbus voor meerdere bedrijven voorgesteld.  De kantoorbussen rijden naar de bedrijventerreinen van Diegem en Zaventem. Bedoeling is dat werknemers op de bus al volop kunnen werken tijdens de files en zo tijd besparen die ze anders verliezen aan files tijdens hun woon-werkverplaatsing. Hun werkuren beginnen al op de bus!

In tegenstelling tot een bus voor één bedrijf, kan er via Vamos@Work op maat gewerkt worden. Bedrijven kiezen zelf hoeveel plaatsen ze reserveren voor hun werknemers. Er zullen twee kantoorbussen rijden, en dat tweemaal per dag, vanuit twee opstappunten naar de bedrijventerreinen van Diegem en Zaventem. Een eerste verbinding verloopt vanaf de Park&Rides-zones van Wommelgem en vervolgens Kontich naar Diegem en Zaventem. De andere bus vertrekt vanuit Boutersem.

Verplaatsingstijd wordt werktijd

Als werkgeversorganisatie ondersteunt Voka dit project. “Veel mensen die naar hun werk rijden zitten alleen in de wagen, door ze gebruik te laten maken van een kantoorbus, is het niet alleen ecologischer beter, maar kan je ook al beginnen werken op de bus. Je woon-werktijd geldt als werktijd. Als werknemer spaar je heel veel tijd uit, en als werkgever krijg je mensen die het minder erg vinden om zo lang onderweg te zijn naar hun job”, zegt Kasper Demol van Voka.

www.vrt.beReserveren