Autobussen Cannaerts - Mechelen - Vamos at work - dagtrips - excursies - meerdaagse reizen

Gedeelde kantoorbus rijdt van Boutersem naar Diegem en Zaventem

Voka Vlaams-Brabant en Autobussen Cannaerts hebben vrijdag in Machelen een nieuw concept van een kantoorbus voorgesteld. Vamos@Work is een bus voor diverse bedrijven. Tweemaal per dag rijdt het rijdende kantoor van Boutersem naar de bedrijventerreinen in Diegem (Machelen) en Zaventem.

In tegenstelling tot een bus voor één bedrijf kan er via Vamos@Work op maat gewerkt worden. “Bedrijven kiezen zelf hoeveel plaatsen ze reserveren en huren voor hun werknemers. De werknemers kunnen tijdens de rit werken en besparen zo tijd die ze anders verliezen aan files tijdens hun woon-werkverplaatsing”, zegt Peter Van Biesbroeck, algemeen directeur van Voka Vlaams-Brabant.

Twee kantoorbussen rijden vanaf 2 oktober tweemaal per dag vanuit een opstappunt in Boutersem naar de bedrijventerreinen van Machelen en Zaventem. Tijdens de rechtstreekse verbinding naar de kantoorzone kunnen gebruikers in de file werken met de functionaliteiten van een kantoor.

Voordelen

De vertrekplaats werd niet willekeurig gekozen. Uit een studie van het Vlaams Agentschap Ondernemen blijkt dat heel wat mensen uit de regio van Leuven werken in Zaventem, Machelen en Vilvoorde. Zij gaan vooral met de wagen naar het werk en 93 procent van de pendelaars zit alleen in de auto.

Voor deelnemende bedrijven zijn er drie voordelen: een verbetering van de bereikbaarheid van de onderneming, een duidelijk lagere total cost of ownership dan de bedrijfswagen en een troef in de war on talent.

“Als werkgeversorganisatie ondersteunt Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant dit project omdat het een groot economisch en filegevoelig knooppunt van ons land bereikbaar maakt op een manier die het autosolisme tegengaat. Deze vervoerswijze vormt ook een interessante opstap naar alternatieven die broodnodig zijn als er gewerkt wordt aan de Brusselse Ring”, stelt Voka.

Paul Gebruers – 15 september 2017

http://www.madeinvlaamsbrabant.be

 Humanitaire transport actie naar Oekraïne

 

Geen tijd meer om te wachten, tijd voor actie!

 

Autobussen Cannaerts verbindt zich om mama’s en kinderen, waaronder heel wat met een beperking op te halen aan de grens.

Spullen zijn belangrijk, maar er zijn ook veel kosten. Daarom lanceert Autobussen Cannaerts de vraag om te doneren om deze kost te helpen dragen. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de mazoutkost en eten.

 

Rekeningnummer: BE51 7490 1472 2662

Autobussen Cannaerts
Referentie: Humanitair vervoer
**Uiteraard kunnen wij bedrijven voorzien van een factuur**
margaux@autobussencannaerts.be
Alvast bedankt voor uw steun.

 

Wij danken alvast

LegalLab, VeroCurtains, MC Motors, BDO, Vector Bross,

Koninckx Schilderwerken, bistro The Boathouse, Farma de Heide

voor hun donaties.

 

Lees zeker onze persberichten hierover via deze link.